Ötvös Tibor

Szeptemberi ajánló

A jelek szerint véget ér az ínséges időszak a játékvilágban, hiszen szeptemberben számos régen várt blockbuster jelenik meg és szerencsére ezek többsége PC-re is megjelenik.

Szeptember 9-én jelenik meg a nem is olyan régen leleplezett Dead Island, mely egy Left 4 Dead klónnak tűnik. A történet szerint egy turistát alakítunk, aki a paradicsomi Banoi-szigeten nyaral a csodás környezetben fekvő Royal Palms Resort Hotelben. Itt rögtön kicsit meg is állunk, hiszen a fejlesztők elmondása szerint négy karakter közül választhatunk majd, akik mind más és más képességekkel rendelkeznek.



Megérkezésünk estéjén el is megyünk egy nagyot bulizni, melyből magunkhoz térve azt tapasztaljuk, hogy mindent elleptek a zombik. Az élőhalottak már szinte mindenkit megöltek, de páran még életben vannak rajtunk kívül és velük összefogva kell elmenekülni a pokoli nyaralásból. A játék nagyon érdekesnek tűnik, megjelenése után pedig azonnal bemutatjuk mi is a játékot.

Ugyanezen a napon jelenik meg a Warhammer 40k: Space Marine, mely szerencsére végül mégis megjelenik PC-re. A külső nézetes akciójátéknak már elérhető a demója, mely alapján kijelenthetjük, hogy a THQ és a Relic egy igazán pazar játékot hoztak össze. A rajongók valószínű örömmel vetik bele magukat az akcióba.

Kilencedike elég szép nap lesz a játékosoknak, hiszen a Driver: San Francisco képében már a harmadik blockbuster jelenik meg. A játékról már bővebben is beszámoltunk, így most ezt kihagyjuk. Azt azonban érdemes leszögezni, hogy a múlt héten megjelent demó sokak kedvét elvette a játéktól, így kérdésessé vált, hogy mennyire lesz sikeres a Ubisoft feltámasztási kísérlete.



Melyiket várod?
(Összesen 653 szavazat)
  • Dead Island
    29 % (188 szavazat)
  • W40k: Space Marine
    14 % (92 szavazat)
  • Driver: SF
    9 % (59 szavazat)
  • F1 2011
    10 % (68 szavazat)
  • SS: BFE
    6 % (41 szavazat)
  • Fifa 12
    8 % (52 szavazat)
  • MDK 2 HD
    4 % (29 szavazat)
  • Egyiket sem
    17 % (113 szavazat)
Egy hosszabb szünet után, 23-án jelenik meg a hónap következő említésre méltó címe, az F1 2011, mely elég sok újdonságot hoz majd be a szimulátorba. Megjelenik a KERS, a DRS és felbukkan majd a biztonsági autó is. Ráadásul az új pályák is helyet kapnak a programban, így már 19 helyszínen versenyezhetünk.

27-én tér vissza Komoly Samu, aki a Serious Sam: BFE címet viselő résszel már harmadszor rombolja szét a világot. A Serious Sam 3: BFE a The First Encounter eseményei előtt játszódik és azt tudhatjuk meg, hogy hogyan is jutott el Sam az első epizód kezdeti részéhez. Számos ismerős helyen járhatunk majd, de ezek mellett rengeteg új helyszínre is eljutunk. A játék nagyon jónak tűnik - persze csak azok számára, akik szeretik a régimódi FPS-eket.

Szeptember 30-án jelenik meg a Fifa '12, mely elméletileg elég sok dologban nyújt újdonságot. Például ha karrier módban elszerződünk egy másik csapathoz, akkor ha a korábbi klubunkkal játszunk, akkor a rajongók folyamatosan kifütyülnek minket, ahogy labdát kapunk. Javítanak a nézők kinézetén, gyorsítanak a bedobások elvégzésén, bemutatkozik az Impact Engine - a készítők szerint a Fifa '12 lesz az eddig készített legjobb focis játék.

Érdemes még megemlíteni, hogy 27-én válik elérhetővé a kultikus MDK 2 felújított változata, mely csak és kizárólag PC-re jelenik meg. A konzolosok is örülhetnek, hiszen számukra olyan alkotások válnak elérhetővé, mint az X-Men: Destiny, a Resistance 3, a Rise of Nightmares (Kinecttel irányítható FPS, melyben zombikat kell gyilkolni), az NHL '12, a Supremacy MMA és a Gears of War 3.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • methodman #13
    A Rage nem szeptember 16-án érkezik?
  • Pretorian #12
    Ahogy látom az igazán komoly címek a karácsonyi szezonra maradnak, bár ez mindig így volt :D
  • Pretorian #11
    Ez egy igazi Overmind, kár hogy a hírek komment szekcióját nem takarítják mostanság. Előbb-utóbb mondjuk úgyis megkapja az útlevelet a Permban-Birodalomba.
  • Zolivok #10
    bocs basszus elfelejtettem hogy sg.hu már megint aztán kezdtem normálisan írni de nefélj sg_congifg_0 --> sg_config_1 mostantól újra fickjall
  • mikromanus #9
    Ez a biorobot (fedőneve: zolivok) csak és kizárólag ilyen összefüggéstelen nehezen értelmezhető értelmetlen gyökérségeket szokott írni. Ne is törődj vele! Bár aggódok érte mert már belerakott a hozzászólásába pár vesszőt is. "Zolivok", lázas vagy? Tessék összekapni magadat! Még a végén valaki megérti amit írsz. Mi lesz itt legközelebb? Pontot is használsz majd, ráadásul jó helyen? No, azért az durva lenne tőled :D
  • vk90 #8
    Ne foglalkozz vele biztos csak valami pöcs, itt próbál meg egy kicsit menő lenni.
  • Renátó1985 #7
    mit barom arcozol te bunkó ? rendesen is lehet válaszolni ha valami nem tetszik
  • Zolivok #6
    hát baromarc te sem l4d eztél a l4d 1általán nem a hentről szól , csapatjátékra épít tény minisztoris? az egy multi only játék minek kéne storyja lennie , elavult graf hagyjad már wownak még aztmondom de azért , de a hentelés al egvicesebb komolyabb játékban 1átlalán nem arról szól sőt inkább átfutni a pályán sima zombira kb nem is lövünk
  • yesname #5
    Tudod mi az a túlélő horror? Mert sem a Dead Rising, sem a Dead Island közel sem az.
  • sempron07 #4
    Mint kategória - beleillik a szimulátorba, bármennyire is arcade hangvételű a játék... :)
    De szerintem azért eléggé sok mindent fel tud mutatni, ami élethű. :)