13
  • methodman
    A Rage nem szeptember 16-án érkezik?
  • Pretorian
    Ahogy látom az igazán komoly címek a karácsonyi szezonra maradnak, bár ez mindig így volt :D
  • Pretorian
    Ez egy igazi Overmind, kár hogy a hírek komment szekcióját nem takarítják mostanság. Előbb-utóbb mondjuk úgyis megkapja az útlevelet a Permban-Birodalomba.
  • Zolivok
    bocs basszus elfelejtettem hogy sg.hu már megint aztán kezdtem normálisan írni de nefélj sg_congifg_0 --> sg_config_1 mostantól újra fickjall
  • mikromanus
    Ez a biorobot (fedőneve: zolivok) csak és kizárólag ilyen összefüggéstelen nehezen értelmezhető értelmetlen gyökérségeket szokott írni. Ne is törődj vele! Bár aggódok érte mert már belerakott a hozzászólásába pár vesszőt is. "Zolivok", lázas vagy? Tessék összekapni magadat! Még a végén valaki megérti amit írsz. Mi lesz itt legközelebb? Pontot is használsz majd, ráadásul jó helyen? No, azért az durva lenne tőled :D
  • vk90
    Ne foglalkozz vele biztos csak valami pöcs, itt próbál meg egy kicsit menő lenni.
  • Renátó1985
    mit barom arcozol te bunkó ? rendesen is lehet válaszolni ha valami nem tetszik
  • Zolivok
    hát baromarc te sem l4d eztél a l4d 1általán nem a hentről szól , csapatjátékra épít tény minisztoris? az egy multi only játék minek kéne storyja lennie , elavult graf hagyjad már wownak még aztmondom de azért , de a hentelés al egvicesebb komolyabb játékban 1átlalán nem arról szól sőt inkább átfutni a pályán sima zombira kb nem is lövünk
  • yesname #5
    Tudod mi az a túlélő horror? Mert sem a Dead Rising, sem a Dead Island közel sem az.
  • sempron07
    Mint kategória - beleillik a szimulátorba, bármennyire is arcade hangvételű a játék... :)
    De szerintem azért eléggé sok mindent fel tud mutatni, ami élethű. :)
  • sajtosnudli
    ,,az F1 2011, mely elég sok újdonságot hoz majd be a szimulátorba."
    Ezt a mondatot kéretik javítani. Az Codemasters féle F1-es játékok olyan messze vannak a szimulátortól mint ide a Mars
  • Skynet
    "Dead Island, mely egy Left 4 Dead klónnak tűnik"
    Hát rohadtul nem,az egyik egy főleg csapatjátékra építő minimalsztoris hentlövölde fps elavult graffal a másik egy inkább túlélőhorror jellegű részben a Dead Rising-ra építő jóval komolyabb cucc...

"F1 2011, mely elég sok újdonságot hoz majd be a szimulátorba"
    Szimulátor? Hol? A 2010 is igen messze volt tőle...:D

• Zomil
    Red orchestra 2 szépen kimaradt, engem ugyan nem nagyon hoz lázba, de tudom, h sok embert igen.
    Továbbá: Hard Reset szept. 13.
    Call of JuarezŸ: The Cartel szept. 8.
    Nuclear Dawn
    The Bindig of Isaac

"27-én tér vissza Komoly Samu, aki a Serious Sam: BFE címet viselő résszel már harmadszor rombolja szét a világot."

Ezt fogalmam sincs honnan sikerült elöhuzni, mert okt. 18-án jön...