Ötvös Tibor

Two Worlds 2: Pirates of the Flying Fortress

A Two Worlds 2 nagy sikereket aratott és a Topware most kritikai elismerésekben és dollármilliókban úszkálhat az akció-RPG-nek köszönhetően. Hamarosan pedig érkezik az első kiegészítő is, mely a Pirates of the Flying Fortress címet viseli.

A DLC mindhárom platformra online lesz elérhető, de a kiadó remek húzásának köszönhetően a boltok polcaira is felkerül az anyag. A Topware ugyanis visszakéri a még kint lévő készleteket és egy olyan kiadást ad helyette, mely magában foglalja a kiegészítő lemezt is.

A Pirates of the Flying Fortress hatalmas kalandnak ígérkezik, a készítők elmondása szerint még a veterán játékosoknak is 14-16 órás kihívást találnak a programban. Miközben a Two Worlds 2 fejlesztésénél el kellett osztani az erőforrásokat a játék készítése és motor fejlesztése között, addig a kiegészítőnél csak magára a játékra kellett koncentrálni.



Ennek köszönhetően a fejlesztők sokkal több extra dolgot tudtak belepakolni a programba és így megjelennek olyan effektek, mint az eső és a köd is. Ezek ráadásul az eredeti játékban is megjelennek majd, vagyis érdemes lesz újrajátszani az egészet. És nem csak az effektek miatt, hanem az átvezető jelenetek miatt is. Ezek ugyanis nagyban segítenek majd a történet megértésében.

A Topware meghallotta a boss-harcok miatt fanyalgók hangját is. Sokan kifogásolták, hogy az alap ellenfelekhez képest nem jelentenek nagy kihívást, ezért mostantól muszáj lesz taktikáznunk a főellenfeleknél. Ugyanakkor a fejlesztők úgy érezték, hogy az eredeti játék túl komolyan vette magát ezért sokkal humorosabb lesz a kiegészítő.


A Two Worlds 2: Pirates of the Flying Fortress szeptember végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!