Ötvös Tibor

Friss Aliens: Colonial Marines trailer


A jelek szerint a Gearbox Software egy igazi hangulatbombát készít az Aliens: Colonial Marines képében.

A ma megjelent trailer ugyanis nagyon ütősre sikeredett. A jelenetben láthatunk számos Aliens akció közben és ismerős fegyverhangok ropogása cseng a füleinkbe. A grafikával sem lesz gond és a hangulat is nagyon a helyén lesz. Persze a Duke Nukem Forever esetében is ez volt az első benyomás, aztán a végeredmény sajnos messze elmaradt a várakozásoktól, de bízunk a fejlesztőkben.


A történet szerint a USS Sulaco fedélzetére egy különleges elit alakulatot küldenek, hogy megakadályozzanak egy Xenomorph fertőzést. Ám a bevetés balul sül el, a csapat lezuhan az LV-426 kolóniára és hamarosan a saját életükért kell küzdeniük. Az Aliens: Colonial Marines jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #10
    az azért király, hogy a gépkarabély hangja pont olyan mint a bolygó nevében :D
  • KGer #9
    >Az LV426-on a terraformáló telep és a környéke pusztult el a robbanástól,az idegen űrhajó jóval odébb volt.

    Ha megmaradt az űrhajó a tojásokkal együtt, akkor a Cég miért várt az alien4ig 100 éveket hogy végre kiklónozhasson egy alien-t?

    Az avp wiki ezt írja:
    "The Derelict was thought to be destroyed in 2179 when the atmospheric processor on the Acheron moon entered meltdown, but it somehow survived and will be explored by a Colonial Marine squad in Aliens: Colonial Marines"
  • Skynet #8
    Az LV426-on a terraformáló telep és a környéke pusztult el a robbanástól,az idegen űrhajó jóval odébb volt.

    Ha a grafika ilyen lesz mint a videóban bőven elég, leszarom hogy gyengébb mint a mostani csilivili alkotások,de a játékmenet és a hangulat hozza amit az AvsP1-2 MARINE kampány része hozott...Parát,nyomasztó érzést félelmet. Ha ez megvan akkor kinemszarjale hogy a pár grafikabuzi morgolódik. Az AvsP3 ott van viszonylag szép és tessék egy nagy NULLA a régi részekhez képest a látványon kívül.
  • es5eNCe #7
    Nekem a grafika is idejét múltnak tűnt. Ez alátámaszthatja az előttem szóló véleményét!
  • sad1976 #6
    Az Aliens: Colonial Marines jövőre jelenik meg.....
    szerintem ez a játék az évtized átverése.kb annyi ideje készül már mint a duke nukem forever. és ez se volt új trailer ezt is láttam már. ugy van összevágva az eddigiekből.
  • Bulics #5
    ÉN azt nem értem, hogy ugye az idegen űrhajó lezuhant, és több száz(?) éve várt, amíg az emberek be nem mentek először, aztán 57 év múlva megint de aztán az egész felrobbant mikor a reaktor leolvadt. Hogyhogy túlélték?
  • Skynet #4
    AvsP 3 is jófélének tünt aztán jött a rideg valóság ami a látványon kívül mindenben egy rakás szar az AvsP1-2höz képest...
  • kissssss #3
    na igen még én is emlékszem rá
  • nessboth #2
    Hááát, igen...jóféle, de ilyen scripelt jelenetekkel vertek át minket az AVP3 előzetesében...
  • Gubberx #1
    jó félének tűnik :)