Ötvös Tibor

Mozgásban az I Am Alive


A Ubisoft 2008-ban jelentette be, hogy készül a nagyon érdekesnek tűnő I Am Alive című akciójátékuk.

Az I Am Alive főhőse Adam Collins, aki egy Chicagót ért pusztító földrengés után elindul, hogy felkeresse barátnőjét és közben elég túlélőt gyűjtsön össze ahhoz, hogy a valamiért nem túlságosan segítőkész kormány mentőalakulatának figyelmét felkeltse. Az első trailer is impozánsnak tűnt, ám aztán jött a hír: a kiadó visszaküldte a tervezőasztalra a játékot, mert nem volt vele elégedett.


És mivel ez a megoldás a Splinter Cell: Conviction esetében nagyon bevált, így érdeklődve vártuk, milyen lesz az új játék. De hosszú hónapokig semmit nem mutatott magáról a program, ám tegnap végre megjelent az új mechanizmusra építő I Am Alive első trailere.

A videó számos játékmeneti elemet is tartalmaz, így láthatjuk, hogy ha akcióba lépünk, akkor a kamera átvált belső nézetre. De egyébként szinte mindenben Sam Fisher kalandjára emlékeztet a program. Kivéve a grafikai megvalósításban. A trailer nem véletlenül ilyen fakó: maga a program is így néz majd ki és a használható tárgyak pirosan világítanak majd (lásd Mirror's Edge).

Pontos megjelenési dátum továbbra sincs.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Namees #2
    Kötelező kijönnie PC-re!! :D
  • JaSoN HuNTeR #1
    e3z nagyon király játék lesz!