Ötvös Tibor

Az első Borderlands 2 képek

Megjelentek a neten az első képek a Borderlands folytatásából.

A lent látható fotók igazából szkennek, melyek a Game Informer legújabb számából származnak, de már így látszik, hogy a Gearbox Software grafikai szempontból megtartott mindent, ami az elődöt kiemelte a többi FPS közül. Ráadásul új szereplők is érkeznek, akik közül eddig csak Slavador mutatkozott be.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Közben az is kiderült, hogy a játékban minden egyes "tábor" saját fegyvertípussal rendelkezik majd. A Banditák fegyverei például első ránézésre használhatatlan hulladéknak tűnnek (például sima üveg a távcső), de egyébként pontosak, több lőszer fér beléjük, viszont lassabb az újratöltési idő. Itt van a Dahl csoport, mely modern puskákat és eszközöket használnak és a Vladofok, akik inkább távolról támadnak ránk.

A Borderlands 2 elméletileg 2013-ban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolivok #5
    szerintem meg több karaktert jellemet mélységet adnak a fegyvergyártóknak mert végülis mégis ők teszik lehetővé a működésünket
  • Broafka #4
    mióta?
    mindenki ugyanazt a fegyvert használta, az más kérdés, hogy skill ügyben Bricknek előnyösebb volt a rakétavető, Hunternek meg a mesterlövész puska.

    Szerintem úgy értette, hogy lesznek karakterspecifikus fegyverek, pl valami sugárpisztoly amit csak hunter tud használni, más nem.
  • armageddon666 #3
    Eddig is úgy volt hogy minden "tábor" saját fegyvertípussal rendelkezett...
  • Frosty01 #2
    bejövős
  • Zolivok #1
    FUCK YE