Ötvös Tibor

Csak szeptemberben jön a Driver: San Francisco

A Driver: San Francisco elméletileg ebben a hónapban lát napvilágot, ám a Ubisoft ma hivatalosan is bejelentette, hogy csak szeptemberben jelenik meg a program.

Ám sajnos ez a csúszás csak és kizárólag a PC-s verziót érinti, így míg konzolos társaink már szeptember elején belevethetik magukat a játékba, addig a számítógépes rajongók csak 27-én szólíthatják magukhoz az alkotást. Ez a megoldás sajnos nem egyedi a francia kiadótól, elég csak az Assassin's Creed sorozatra gondolni, melyek PC-s verziója is elég sokat csúszott.



A Driver: San Francisco a harmadik rész után játszódik, főszereplője pedig a beépített zsaru, Tanner aki ismét örök ellenfelével, Jerichoval kerül szembe. Mint kiderül, mind a két karakter túlélte a harmadik rész végi tűzharcot és Jerichot épp egy rendőrségi konvoj szállítja egy börtönbe, mikor egy titokzatos nő segítségével ellenfelünk megszökik, hősünk pedig éber kómába esik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #7
    Ez megint összeesküvés elmélet a Sony és az MS leszarja konkrétan hogy a pc-re mikor adják ki a holmit mivel semmilyen szinten nem befolyásolja a konzolos eladásokat egyeteln cím sem...Eddig is a konzolon a húzósabb multicímek jóval nagyobb számban (akár 4-5ször nagyobb számban) fogytak és ez után is így lesz.
    A Sony és az MS legfeljebb egymás ellen fizetget ideiglenes exkluzivitásért,az hogy előfordul hogy konzol exkluzív cím kikerül pc-re (főként CAPCOM címek) az nem annak köszönhető hogy azért nem fizettek hanem egyszerüen úgy döntött a játék kiadója/fejlesztője hogy pc-re is kidobják,hozhat némi plusz pénzmagot (kb zsebpénz szinten).
  • Skynet #6
    Csakhogy a játékról is essen szó,kipróbáltam a demo-t...
    Ez egy szar. Eddig sem reméltem túl sokat emiatt a "lélekvándorlós" hülyeség miatt de így a demo-t kitolva kijelenthetem: Ez már nem driver.
    A driver mindig arról szólt hogy minél ügyesebben vezessünk, ismerjük az utcákat,lógjunk meg a rendőrök elől...
    Na itt bizonyos számú rendőri jelenlétnél NEM lehet megszökni,csak ha "lélekugrással" belevezetünk a rendőrökbe egy másik autót...Szánalmasan gyenge és nagy fokú baromság, az egész autós üldőzősdi erre van kihegyezve,hiába a régi jóféle fizika és irányítás...Ez nem driver ez egy lélekugribugris agyatlan fos némi sztorival fűszerezve..Kár..:(
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Tény: PC-n írnak minden játékot.
  • dronkZero #4
    Ez a "több hardverre fejlesztés" ez kb 15 éve egy kurvanagy kamu, EGY platform a PC, és azt úgy hívják, hogy DirectX. A hardverrel baszakodás nem a játékfejlesztők, hanem a gyártók dolga, és az adott eszköz drivere csinálja.

    Ez egy elbaszott kifogás, akkor volt igaz, amikor a grafikát külön meg kellett rajzolni CGA, EGA meg VGA színekre, meg a hangot megírni PC speakerre, Sound Blasterre meg Gravis Ultrasoundra.
    Abban az időben egy-egy játékot tényleg háromszor meg kellett írni, de ma ez olyan, mintha arra panaszkodnának a fejlesztők, hogy túl hosszú lyukkártyára férne csak rá a PC verzió forráskódja.

    Egyébként ezt a kifogást magára valamit is adó fejlesztőtől az elmúlt 10 évben nem hallottam.
  • Piszkos Fred #3
    Mivel a M$ meg a $ony egymást túllicitálva fizetik le a játékkiadókat a PC-s verzió késéséért/konzol-exkluzivitásért, sajnos nem kell csodálkozni ezen.
  • Balumann #2
    Konzolt előtérbe helyezik szerintem a fejlesztők mindenféleképpen, mert többen szeretnek konzolon játszani, mint PC-n, ráadásul a fejlesztés valamivel egyszerűbb is a fix hardverek miatt. Az hogy csúszik 1-2 hónapot PC-re azzal szerintem semmi gond nincs.
    Sokkal nagyobb szemétség az ilyen 3-4 hónapnál nagyobb csúsztatások (pl. amit a GTAIV -el műveltek, konzolos megjelenés után jelentették csak be a PC-s megjelenést), vagy az egyáltalán PC-re ki sem adott játékok. Annyival azért nem kerül többe a PC-re IS portolás/kiadás, hogy ne érje meg (legalábbis azok, amik sikeresebbek konzolon is), ráadásul ha kiadnák, akkor kicsivel többen vennék meg gépre konzol helyett (mondjuk ehhez kellene, hogy azért a PC előnyeit jobban kihasználják, legyen rendesen testreszabható, bővíthető a játék, legyen meg a szabadsága).
  • RoyalPredator #1
    Kicseszett Ubisoft taktika.
    Elhiteti h 1 időben jön, előrendelsz meg minden, aztán "Böcsi, ti PC-sek vártok!" - Konzolosok tejelnek nekik, hogy ezt az "exkluzivitást" megkapják, és PC helyett vegyünk konzolt. A nagy kékerest...