Ötvös Tibor

Készül a Rambo játék

A filmek alapján készült játékok világában eddig akadtak jó próbálkozások, de sajnos a többség maximum a közepes szintet ütötte meg.

Ma azonban újabb olyan játék bejelentésére került sor, melynek egy sikeresebb film adja az alapjait. Ez pedig nem más, mint a kultikus és eddig négy részt megért Rambo. A fejlesztést az angol Reef Entertainment végzi és a bejelentés szerint a kalandjaink alapjait a filmsorozat első három része adja majd. A megjelenés 2012 utolsó negyedévére várható "A legutóbbi Rambo film sikere és az olyan filmek, mint a Feláldozhatóak nemzetközi sikere ösztönzött minket arra, hogy végre felhasználjuk a licenszet" - áll a hivatalos közleményben. Azt azonban rögtön hozzá kell tenni, hogy a csapat nem csak a Rambo jogait kapta meg, hanem szinte az összes Sylvester Stallone filmét is, így elképzelhető, hogy felbukkan a monitorjainkon Rocky vagy Kobra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aramir #5
    1000 éve? Dehát 25 éve van már ilyen játék :D
    http://www.lemon64.com/?mainurl=http%3A//www.lemon64.com/games/details.php%3FID%3D2084
  • portable #4
    ákkán
  • grebber #3
    Na végre ezt már ezer éve beszélem haverokkal miért nem csinálnak fasza kis akciógamet belőle!

    Dzsungeles esős villámlos késsel torokelnyisszantos osonos bepöccenős gépfegyveres szerintem!
  • NEGATRON #2
    ISTENEN NEM HISZEL EL!ÉLJEN RAMBO ! Alig várom a játékot remélem nem rontják amjd el .Hihetetlen hogy mekkora filmeket csinált SLy! 80' 90'-es évek voltak a filmtermelés aranykorszakai az biztos!A rossz fiúknak annyi volt
  • Marinecorps #1
    Egy Kobra játékot díjaznék :D