Ötvös Tibor

Hangulatos cyberpunk lesz a Hard Reset


A jelek szerint nem csak a Deus Ex: Human Revolution okoz majd játékkal teli álmatlan éjszakákat a sci-fi FPS-ek rajongóinak.

A Flying Wild Hogs ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Hard Reset címet kapott alkotásuk, mely egy vérbeli cyberpunk környezetben játszódó FPS lesz. A programhoz meg is jelent az első trailer is, melyet mindenképpen érdemes megtekinteni. Ráadásul a program PC-exkluzív lesz, melynek okairól egy friss interjúban a csapat vezetője, Michal Szustak beszélt.


"Szerettük volna elkészíteni a saját technológiánkat. A mi motorunk kifejezetten olyan FPS-ek számára készült, melyek rengeteg fizikai elemet használnak és sokat rombolnak, valamint kiváló grafikával bír és mellette jól van optimalizálva is. Rengeteg olyan játék jelent meg PC-re, melyek szimpla konzolos portok. És ma már mind tudjuk, hogy a jelenlegi generációs konzolok ereje egy 5-6 éves számítógépével egyenlő."

"Ha szeretnénk valóban elképesztő grafikát prezentálni, akkor jobb és könnyebb, ha PC-re tervezzük meg a programot. Emellett a manapság divatos "telenyomjuk a játékmenetet filmszerű elemekkel, miközben egy csőben halad a játékos" hozzáállást és szeretnénk valódi old-school élményt nyújtani a Doomokon, Quakeken és Painkillereken felnőtt rajongóknak."

A Hard Reset szeptemberben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kozik #1
    Az utolsó előtti bekezdésbe tegyünk már egy állítmányt, könyörgöm.

    Illetve aki kitalálta és erőlteti ezt az oldalról becsúszó cikkajánlót, az legyen kedves tüskés hátú kisemlőst világra hozni.