Ötvös Tibor

A Modern Warfare 2 elemeiből merít a harmadik rész

A Call of Duty sorozat hamarosan folytatódik a Modern Warfare 3 képében, melyen egyszerre három fejlesztőcsapat is dolgozott.

Mivel már a franchise már a nyolcadik részéhez érkezik, így nem meglepő, hogy lesznek bőven visszautalások az előző epizódokra. A Modern Warfare harmadik része például a második epizód rengeteg elemét folytatja. "Minden játék befejezte után hátradőlünk és azt kérdezzük, hogy 'mit csinálhattunk volna jobban?'" - állítja Robert Bowling, az Infinity Ward kreatív menedzsere. "Melyik területekre kell még jobban odafigyelnünk? És az MW2 története egy ilyen rész. Szeretnénk finomítani a sztori részén."



"A 'No Russian' az MW2 egyik kulcspontja volt. Ez betonozta be Makarovot a gonosz szerepében. Pont azt az élményt nyújtotta, amit szerettünk volna. Épp ezért volt már a kezdetektől benne a történetben. A rajongóknak és nekünk, a fejlesztőknek is nagyon fontos, hogy a a háborút most már nagyobb városokban vigyük el... nagyon fontos."

A Modern Warfare 3 november 8-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #19
    Ahogy ktamas74 mondja, Admin kell. Meg pl Votekick.
    Ha vkit sokat Votekickelnek, átvilágíthatják az installját pl texhack után keresve (file módosított dátumja árulkodó, de szimplán meg is leshetik hogy az a képfile megegyezik e a nevével, akár erőböl újra is telepítheti neki a COD-ot.). Vagy szimplán kapja a bannokat.
  • ktamas74 #18
    Dehogynem lehet. Egy admin kellene hozzá, aki IP ban-t osztogat. Csak azt már minőségi szolgáltatásnak hívnák. Mellesleg COD rajongó vagyok a COD4-ig bezárólag. Amit utána kiadtak játék címén, az egy rakás ***.
  • armageddon666 #17
    Fingod nincs a cheatekről meg anticheatekről mi? :) Kvázi lehetetlen kivédhetetlen anticheatet csinálni.

    Aki meg a taktikus multi hiányáért sír keressen másik játékot, sosem erről szólt a CoD.
  • Kopiati #16
    Már látom magam előtt, ahogy a magyar hadseregbe beépült "John Smith", kigyúrt afro-magyar baka, a Lisztferihegyen, éppen a "Tiketsz plíz" akcíóban vesz részt:)
    Aztán Amerika szétcsapja az éppen elkészült 4-es metrót, majd az éppen felújított Nyugati pu. a fejünkre hullik... extázis
  • armageddon666 #15
    Fél óra letöltést megér a 4 órás scriptlövölde :) duplaannyi mint egy film.
  • Ender Wiggin #14
    a puhányok cod-ot, az igazi férfiak UT-t nyomnak. :-)
  • Zolivok #13
    steamen reportolhattok is .p
  • RoyalPredator #12
    Ha már a történelem legtöbb scriptjével dolgoztok, kedves fejelsztőbácsik, akkor a MultiPlayer-t próbáljátok megoldani úgy, hogy ne az agyatlan, skill nélküli rohangászás legyen a mód, hanem igenis a minnél jobb, taktikus, stratégikus, összevont mozgásokra.

    Jah, és jó lenne, ha a cheatek ellen vmi értelmeset kitalálnátok, mert MW2 Hack hamarabb volt, mint Release.

    Meg hiába reportoljuk öket körülményesen a steamen, le se kaksizzátok.
  • cylonflatus #11
    Dehogy... nagyon jó fejlesztő csapatok vannak, és még több tehetséges ember, akik valami kivételeset tudnának/tudnak alkotni.
    Megmondom én, hogy mi itt a probléma: a baj az, hogy ezeknek a tehetséges embereknek olyanok dirigálnak, mint F. Gibeau, vagy R. Kotick...
  • Ender Wiggin #10
    "mit csinálhattunk volna jobban?" Ez magas labda. Oldalakon át lehetne sorolni. Én azzal kezdeném, hogy hagyjuk már azt, hogy a játékos által irányított karaktert fejbe lövik és belső nézetből fordul fel. Egyszer elment, de 4x már kicsit soKK.
    AI minek? Sztori orientált (?) scriptes, rail-shooter játék, nem az AI a lényeg.