Ötvös Tibor

PC-re is jön a From Dust

Eddig nem tudhattuk biztosra, hogy az Another World alkotója, Eric Chahi legújabb programja, a From Dust vajon PC-re is megjelenik vagy csak a konzolosok élvezhetik az istenszimulátort.

Ma azonban kiderült, hogy a Ubisoft a számítógépes játékosok számára is elérhetővé teszi a programot, melyben egy amnéziás törzs fejlődését kell egyengetnünk. A PC-s változat július 27-én jelenik meg és csak a Steam és a Ubisoft saját hálózatán lesz elérhető.



A From Dust története szerint egy törzs teljes emlékezetkiesést szenvedett. Épp ezért nincs kultúra, nincs történelmük, nincsenek tradícióik - szóval semmi. Ám egy rituáléra emlékeznek, és ezzel meg is idéznek minket, az istenüket.

Meg is jelenünk egy fekete gömbként, amely tulajdonképpen a kurzort szimbolizálja ,és rögtön el is kezdhetjük a "térítést". A Black & White játékmenetével ellentétben azonban itt nem magukat az embereke irányítjuk, hanem a környezetet alakíthatjuk úgy, hogy az valami pozitívat hozzon a népünknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #3
    Jaja, nekem pihen a fiókomban egy játékterv, ami erre hasonlít, bár szerintem az enyém kicsit nagyobb ívű, de örülök, hogy végre valakinek eszébe jutott. Nagyon várom, remélem nem lesz nagyon nagy csalódás (mint anno a spore)
  • Jude666 #2
    jó lesz ez
  • DaemoonHunter #1
    de rég várok egy ilyenre, legalább is remélem jól eltalált ilyenre:D