Ötvös Tibor

13 perc Modern Warfare 3


A Call of Duty következő része, a Modern Warfare 3 sikerrel mutatkozott be az E3-on.

A Microsoft konferenciáján egy látványos játékmeneti trailerrel és egy játszható demóval képviseltette magát az Infinity Ward és a Sledgehammer Games közös alkotása, de az Activision egy bővebb, közel 13 perces trailert is kiadott a programból, melyen a Black Tuesday nevet kapott pályát nézhetjük meg teljes valójában.


A látottak alapján a játék hangulatával ismét nem lesz komolyabb gond, hiszen nagyon élvezetesnek tűnik a porrá rombolt városban kommandózni. Az is feltűnő, hogy a készítők ezúttal sem spóroltak a szkriptelt jeleneteken és azon is meglepődnénk, ha ezúttal nem lenne valami olyan pálya a játékban, ami kicsapja pár szervezetnél és természetesen a Fox News szerkesztőségében a biztosítékot.

A Modern Warfare 3 november 8-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reich #26
    Részemről várom a játékot elő is rendeltem.A gameplay video nekem nem okozott csalódást,ezt vártam semmi többet.A battlefield 3 is elő van rendelve megnézem majd azt is.Egyébként jó látni,hogy a katonák olyanok mint az eredetiek.Értem ezalatt a kinézetüket.Az mw2-ben ugyan az usa katonák hasonlítottak mert digital ruha volt rajtuk de az oroszok nem nagyon mert ilyen vöröses gyakorló nincs rendszeresítve oroszországban.Az mw3-ban meg ahogy nézam az usásokon multicam lesz az oroszokon meg a rendszeresített flora camo ha jól láttam ha nem akkor sorry.
  • armageddon666 #25
    "ha elkapnak"
    hahaha, jót nevettem.
  • narumon #24
    Szerintem meg sem a COD sem a BF nem ér pénzt. Akkor most én nyertem? :D
  • IMYke2.0.0.0 #23
    BC2-ben ha jól tudom ugrik az egész EA account is vele ha elkapnak? - csak kirúgnak a szerverről, a Punkbuster miatt. Az említett haver próbálkozott, nem is egyszer.
  • Ry0K3N #22
    #1-ben elmondtam mi a bajom vele. Én olyan játékot tartok megvételre érdemesnek amely többszöri végigjátszás során is megtartja a hangulati faktorát és tud újat mutatni.
    "Az viszont érdekelne hogy mit nyújt majd a BF3 az elődjéhez képest amit újításnak lehet nevezni és dob akkorát a játékon hogy érdemesnek tartod megvenni?" ->"A BF3 ról meg annyit hogy meg lehet nézni a youtube videót, 3 nap alatt 1 milla wiev a like bar meg az egekeben és ez a többség véleménye nem az enyém" csak magamat tudom idézni
    #16 ne az ezer éves 2. részből mutass ilyet aminek a megjelenésétől kezdve csak 5 cod rész jelent meg, a CoD-okban szinte bármiféle retorzió nélkül csalhatsz köszönhetően a nagyon frankó támogatottságnak, BC2-ben ha jól tudom ugrik az egész EA account is vele ha elkapnak?
  • IMYke2.0.0.0 #21
    Erről az a haverom jut eszembe, aki 17 órákat [éjszakai őr, gamer laptop] Battlefield BC2-zik, de egy sima fájl másol-beilleszt feladat meghaladja a képességeit...
    De otthonra nemrég 3 havi fizetésből vett egy 4 magos gépet, HD6950-essel, nagy monitorral, hogy "bécékettőzhessen".
  • morden #20
    Amúgy mind a kettő játék csak egy játék, arra való, hogy az élet feladatok elöl elmeneküljenek azok akik nem tudják megoldani azt :D
  • nyuny01 #19
    Ez már csak egy gusztustalan MW fröcskölős kifogás!Ennyire lehet adni a hozzászóló kommentjeire!És az ilyen ember akarja megmagyarázni miért jobb az egyik játék a másiknál!Nevetséges...
  • beceneev #18
    Drága zoli most megmutattad mennyire vagy értelmes.Nerdrage
  • citcar #17
    Az az igazság, hogy nem értem az ilyen cikkek alatti fikázást, lenézést és a többi hasonló negatív jelzőt!
    Ezek még mindig CSAK JÁTÉKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Céljuk az emberek szórakoztatása, nem értem miért is kell valakit leugatni, azért mert COD, Medal, BF, WOW vagy egyéb játékokkal játszik és főleg nem értem miért kell valakit lehurrogni??
    Mindenki azzal játszik amivel szeretne, senki nem lesz se több se kevesebb a másiknál azért mert ő Marioval tolja vagy éppen COD-al!!!
    Szép napot mindenkinek és jó játékot (mindegy mivel a lényeg, hogy élvezze)!!!