13 perc Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az viszont érdekelne hogy mit nyújt majd a BF3 az elõdjéhez képest amit újításnak lehet nevezni és dob akkorát a játékon hogy érdemesnek tartod megvenni?" ->"A BF3 ról meg annyit hogy meg lehet nézni a youtube videót, 3 nap alatt 1 milla wiev a like bar meg az egekeben és ez a többség véleménye nem az enyém" csak magamat tudom idézni
#16 ne az ezer éves 2. részbõl mutass ilyet aminek a megjelenésétõl kezdve csak 5 cod rész jelent meg, a CoD-okban szinte bármiféle retorzió nélkül csalhatsz köszönhetõen a nagyon frankó támogatottságnak, BC2-ben ha jól tudom ugrik az egész EA account is vele ha elkapnak?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De otthonra nemrég 3 havi fizetésbõl vett egy 4 magos gépet, HD6950-essel, nagy monitorral, hogy "bécékettõzhessen".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ezek még mindig CSAK JÁTÉKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Céljuk az emberek szórakoztatása, nem értem miért is kell valakit leugatni, azért mert COD, Medal, BF, WOW vagy egyéb játékokkal játszik és fõleg nem értem miért kell valakit lehurrogni??
Mindenki azzal játszik amivel szeretne, senki nem lesz se több se kevesebb a másiknál azért mert õ Marioval tolja vagy éppen COD-al!!!
Szép napot mindenkinek és jó játékot (mindegy mivel a lényeg, hogy élvezze)!!!
Na viszont ilyet még codban sem láttam, ez jobb nem?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az viszont érdekelne hogy mit nyújt majd a BF3 az elõdjéhez képest amit újításnak lehet nevezni és dob akkorát a játékon hogy érdemesnek tartod megvenni?Nekem személy szerint nincs bajom egyik játékkal sem,mind kettõnek meg van a maga hangulata és jókat lehet velük játszani,"mert ezek játékok ugye"!
Amúgy akik eddig fikázták azért mert a régi motor lett felturbózva,azok hol vannak?
Nekik küldöm ezt a videót!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
"Egyébként kevés olyan játék van amit érdemes lenne megvenni multy miatt. " -gondolom a 0 IQ-s dara cod köztevan? <#idiota>#idiota> GL Akimbo Aimbot Wallhack DLC gondolom imádja ezeket mindenki 😊
"Minimális újítás ide vagy oda , de veszik a játékot és abban is biztos vagyok, hogy ezek ellenére többen játszanak codal neten mint BF-el." -a need for speedet is vették aztán egyszer csak kilukadt az a lufi... ezt a többet játszanak ezzel azzal dolgot elhiszem ha majd látok egy statisztikai adatot róla de addig csak üres dobálózás az egész
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams