Ötvös Tibor

PC-re is jön a Mortal Kombat Arcade Kollection

A Mortal Kombat sikeresen támadt fel és mind a kritikusok mind pedig a játékosok nagyon pozitívan fogadták a kilencedik epizódot.

És mivel a Warner Bros. rendelkezik a korábbi játékok jogaival, így úgy gondolta, hogy egy ekkora siker után megpróbál hasznot húzni a címből és bejelentette, hogy a nyáron megjelenik a Mortal Kombat Arcade Kollection címet kapott gyűjtemény. A csomagban három korábbi rész lesz elérhető (a Mortal Kombat, a Mortal Kombat 2 és az Ultimate Mortal Kombat 3).



"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az első három Mortal Kombat játék egy letölthető csomagban lesz elérhető" - jelentette ki Ed Boon, a sorozat megálmodója. "Remélhetőleg ezzel új rajongókat is nyerünk magunknak - olyanokat, akik csak a 2011-es résszel ismerték meg a sorozatot. Miután visszatértünk a 2D-s játékmenethez, a rajongók szinte követelték a klasszikus címeket és örömmel szolgáljuk ki eme igényüket."

A csomag minden egyes része játszható lesz online is, de egyébként az eredeti árkád változatban kerülnek be a csomagba. Az előrendelők pedig egy exkluzív joystikot is kaphatnak, ha a Gamestop oldalán rendelik meg a pakkot. A Mortal Kombat Arcade Kollection augusztus 31-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #29
    orvos már látott :)

    mellesleg ha nem tetszik a box ott a ps3/pc is oké, de kicsit vicces amit irtál...
  • myvalentin #28
    Ezzel nem értek egyet. Az Xbox360 egy életstílus. :D amitől én tartózkodom. Már csak azért, mert ha példának okáért engem nézünk, én mint mondtam rettegek az Xboxtól. Nemtom mér, a neve is már olyan rettegéssel eltöltő dolog. Namármost, inkább PC, és dejó PC :D (max letöltöm)
  • zola2000 #27
    vagy: aki megveszi eredetiben a 10ezer forintos pc játékokat az már vett legalább egy xbox360 arcade gépet (amit most 41ezerér látni), és arra veszi a játékokat 12ezerért...

    mellesleg szerintem tekken jöhet dead or alive jöhet, SSB jöhet SF jöhet SC jöhet, de nem értem mi értelme van egy ilyen játékot brutálisra/véresre megcsinálni (egyszerűbb harcrendszerrel) na mindegy...
  • Bulics #26
    Na várjál csk, most találtam a neted képet. Nemtudom hogy nem-e kamu, de grafikailag is lesz átalakítva. HD kollection vagy mi. Így már kicsit érdekesebb..
  • Quent1n #25
    Megvennéd ha megcsinálnák? Hidd el, hogy nem szemétségből nem adják ki PC-re hanem mert a kutya se venné meg. Mindenki töltené orrba szájba aztán próbálná hamachin meg tungle-n összetákolni az online játékot.
  • Skynet #24
    Épp ezért röhögtem,az óvodásoknak mindig elő kell hozni a "Sztrítfájter a jobb mint a móórtál" címü szöveget, holott a verekedésen kívül nem összehasonlítható,és főként ízlések és pofonok dolga ki mit szeret.
  • Tower Guard #23
    Nemhogy a 9. részt adnák ki pc-re... persze biztos hogy nem fogják, amilyen nyomorékok.
  • Zomil #22
    Én tuti vevö leszek rá, ha tényleg raknak bele online lehetöséget is :)
  • Bulics #21
    Főleg hogy várni is kell rá
  • Bulics #20
    Na igen. Valóban nem, viszont valszeg ha fent van gondolom nem sokan fogják megvenni