29
-
#29 orvos már látott :)
mellesleg ha nem tetszik a box ott a ps3/pc is oké, de kicsit vicces amit irtál... -
#28 Ezzel nem értek egyet. Az Xbox360 egy életstílus. :D amitől én tartózkodom. Már csak azért, mert ha példának okáért engem nézünk, én mint mondtam rettegek az Xboxtól. Nemtom mér, a neve is már olyan rettegéssel eltöltő dolog. Namármost, inkább PC, és dejó PC :D (max letöltöm) -
#27 vagy: aki megveszi eredetiben a 10ezer forintos pc játékokat az már vett legalább egy xbox360 arcade gépet (amit most 41ezerér látni), és arra veszi a játékokat 12ezerért...
mellesleg szerintem tekken jöhet dead or alive jöhet, SSB jöhet SF jöhet SC jöhet, de nem értem mi értelme van egy ilyen játékot brutálisra/véresre megcsinálni (egyszerűbb harcrendszerrel) na mindegy... -
Bulics #26 Na várjál csk, most találtam a neted képet. Nemtudom hogy nem-e kamu, de grafikailag is lesz átalakítva. HD kollection vagy mi. Így már kicsit érdekesebb.. -
Quent1n #25 Megvennéd ha megcsinálnák? Hidd el, hogy nem szemétségből nem adják ki PC-re hanem mert a kutya se venné meg. Mindenki töltené orrba szájba aztán próbálná hamachin meg tungle-n összetákolni az online játékot. -
#24 Épp ezért röhögtem,az óvodásoknak mindig elő kell hozni a "Sztrítfájter a jobb mint a móórtál" címü szöveget, holott a verekedésen kívül nem összehasonlítható,és főként ízlések és pofonok dolga ki mit szeret.
-
#23 Nemhogy a 9. részt adnák ki pc-re... persze biztos hogy nem fogják, amilyen nyomorékok. -
#22 Én tuti vevö leszek rá, ha tényleg raknak bele online lehetöséget is :) -
Bulics #21 Főleg hogy várni is kell rá -
Bulics #20 Na igen. Valóban nem, viszont valszeg ha fent van gondolom nem sokan fogják megvenni -
#19 Nem nagyon lehet összehasonlítani a kettőt. Teljesen más játékok, szinte csak annyi a közös bennük, hogy verekedni kell. Nekem monjuk a Tekken sorozat jön be jobban. -
#18 "super street fighter 4 arcade, az jobb mint az mk9 "
Ezen azért jól felröhögtem.:)
-
Marko001 #17 hagyjuk már... :D -
#16 azt úgy szokás ezen az oldalon mondani hogy a street fighter egy igazi komoly pcs bunyós játék komoly harcrendszerrel, a mortal meg egy egyszerű konzolos valami, na gyerünk ^^ -
#15 mi az hogy fent van a neten? meg tudod venni? nem, tehát nem jött ki -
Loverman #14 ezzel nem tudnak bebukni, kb minimális a költsége. kicsit meg kell bütykölni őket hogy fussanak Seven-en is bug nélkül, és kb ennyi. -
Bulics #13 Mondjuk az újjat szaladnék a boltba megvenni... -
Bulics #12 Nem értem, hiszen kijöttek már pc-re meg aztán mindegyik kint van a neten! Direkt be akarnak bukni? -
#11 Ezt a projektet már rég megcsinálták a a nagy MUGEN fanok
-
kisspepe #10 Ez nagyon jó hír. Én biztos megfogom venni. Amúgy ha az eladások jól sikerülnek, akkor valószínű, hogy ki fogják adni a legújabbat is. Először szerintem ezzel a csomaggal csekkolni akarja a Warner, hogy van-e értelme foglalkozni a PC platformmal. Ha eredményként az jön ki, hogy igen, akkor megéri neki, hogy befektessen és csináljon egy PC-s változatot. -
#9 Nem kérdés!! SSF4 viszi a pálmát! -
#8 LOL. MK 1,3,3 XD. Minek??? Ezek még nem hallottak a MUGEN-ről -
Lokids #7 Sohasem tudtam megérteni, miért nem csinálnak PC-re egy portot ebből, nem hiszem, hogy többe kerülne, mint amennyi hasznot hozna.
Ráadásul miután kipróbáltam PS3-n az MK9-et rájöttem, hogy ezt kontrolleren játszani sz@r. Bill ezerszer jobb és kényelmesebb. -
#6 Az MK nekem is jobban jön be, mint a japcsi verekedőseket. Túl vannak bonyolítva. -
Marko001 #5 Van akihez az a vonal áll közelebb. Szerintem ezt nem lehet így kijelenteni, hogy ez vagy az a jobb. Mert ugyebár kinek mi. Mondjuk nekem is a MK jön be jobban. :) -
Okisz #4 hogy a SSF4 A jobb mint az MK9? háhhááháááá -
#3 nembaj, lesz pcre super street fighter 4 arcade, az jobb mint az mk9
persze több hasonló játék jobb lenne pcre, de pcn nem túl népszerű a stílus valamiért... -
Szefmester #2 Ha már újra kiadják akkor remélem tolnak rá egy kis grafikai tuningot. Mert régen szép volt, jó volt, de a pixel harcosok mára már nem annyira kedveltek. -
Solmenir #1 Sok értelme van PC-re ismét kiadni őket. Reméltem, hogy inkább a kilencedik jön PC-re :-)