PC-re is jön a Mortal Kombat Arcade Kollection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
orvos már látott 😊
mellesleg ha nem tetszik a box ott a ps3/pc is oké, de kicsit vicces amit irtál...
mellesleg ha nem tetszik a box ott a ps3/pc is oké, de kicsit vicces amit irtál...
A
Ezzel nem értek egyet. Az Xbox360 egy életstílus. 😄 amitõl én tartózkodom. Már csak azért, mert ha példának okáért engem nézünk, én mint mondtam rettegek az Xboxtól. Nemtom mér, a neve is már olyan rettegéssel eltöltõ dolog. Namármost, inkább PC, és dejó PC 😄 (max letöltöm)
A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.
vagy: aki megveszi eredetiben a 10ezer forintos pc játékokat az már vett legalább egy xbox360 arcade gépet (amit most 41ezerér látni), és arra veszi a játékokat 12ezerért...
mellesleg szerintem tekken jöhet dead or alive jöhet, SSB jöhet SF jöhet SC jöhet, de nem értem mi értelme van egy ilyen játékot brutálisra/véresre megcsinálni (egyszerûbb harcrendszerrel) na mindegy...
mellesleg szerintem tekken jöhet dead or alive jöhet, SSB jöhet SF jöhet SC jöhet, de nem értem mi értelme van egy ilyen játékot brutálisra/véresre megcsinálni (egyszerûbb harcrendszerrel) na mindegy...
A
Na várjál csk, most találtam a neted képet. Nemtudom hogy nem-e kamu, de grafikailag is lesz átalakítva. HD kollection vagy mi. Így már kicsit érdekesebb..
Megvennéd ha megcsinálnák? Hidd el, hogy nem szemétségbõl nem adják ki PC-re hanem mert a kutya se venné meg. Mindenki töltené orrba szájba aztán próbálná hamachin meg tungle-n összetákolni az online játékot.
Épp ezért röhögtem,az óvodásoknak mindig elõ kell hozni a "Sztrítfájter a jobb mint a móórtál" címü szöveget, holott a verekedésen kívül nem összehasonlítható,és fõként ízlések és pofonok dolga ki mit szeret.
Nemhogy a 9. részt adnák ki pc-re... persze biztos hogy nem fogják, amilyen nyomorékok.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Én tuti vevö leszek rá, ha tényleg raknak bele online lehetöséget is 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Fõleg hogy várni is kell rá
Na igen. Valóban nem, viszont valszeg ha fent van gondolom nem sokan fogják megvenni
Nem nagyon lehet összehasonlítani a kettõt. Teljesen más játékok, szinte csak annyi a közös bennük, hogy verekedni kell. Nekem monjuk a Tekken sorozat jön be jobban.
Capcom is the best!
hagyjuk már... 😄
azt úgy szokás ezen az oldalon mondani hogy a street fighter egy igazi komoly pcs bunyós játék komoly harcrendszerrel, a mortal meg egy egyszerû konzolos valami, na gyerünk ^^
A
ezzel nem tudnak bebukni, kb minimális a költsége. kicsit meg kell bütykölni õket hogy fussanak Seven-en is bug nélkül, és kb ennyi.
Mondjuk az újjat szaladnék a boltba megvenni...
Nem értem, hiszen kijöttek már pc-re meg aztán mindegyik kint van a neten! Direkt be akarnak bukni?
Ez nagyon jó hír. Én biztos megfogom venni. Amúgy ha az eladások jól sikerülnek, akkor valószínû, hogy ki fogják adni a legújabbat is. Elõször szerintem ezzel a csomaggal csekkolni akarja a Warner, hogy van-e értelme foglalkozni a PC platformmal. Ha eredményként az jön ki, hogy igen, akkor megéri neki, hogy befektessen és csináljon egy PC-s változatot.
Sohasem tudtam megérteni, miért nem csinálnak PC-re egy portot ebbõl, nem hiszem, hogy többe kerülne, mint amennyi hasznot hozna.
Ráadásul miután kipróbáltam PS3-n az MK9-et rájöttem, hogy ezt kontrolleren játszani sz@r. Bill ezerszer jobb és kényelmesebb.
Ráadásul miután kipróbáltam PS3-n az MK9-et rájöttem, hogy ezt kontrolleren játszani sz@r. Bill ezerszer jobb és kényelmesebb.
Van akihez az a vonal áll közelebb. Szerintem ezt nem lehet így kijelenteni, hogy ez vagy az a jobb. Mert ugyebár kinek mi. Mondjuk nekem is a MK jön be jobban. 😊
hogy a SSF4 A jobb mint az MK9? háhhááháááá
..ki ez a szörny a tükörben..
nembaj, lesz pcre super street fighter 4 arcade, az jobb mint az mk9
persze több hasonló játék jobb lenne pcre, de pcn nem túl népszerû a stílus valamiért...
persze több hasonló játék jobb lenne pcre, de pcn nem túl népszerû a stílus valamiért...
A
Ha már újra kiadják akkor remélem tolnak rá egy kis grafikai tuningot. Mert régen szép volt, jó volt, de a pixel harcosok mára már nem annyira kedveltek.
Sok értelme van PC-re ismét kiadni õket. Reméltem, hogy inkább a kilencedik jön PC-re :-)