Ötvös Tibor

Az új Alan Wake nem a második rész lesz

A héten egyszer már szóba került az Alan Wake folytatása, melyen állítólag gőzerővel dolgozik a Remedy.

Ma azonban a csapat vezetője, Oskari Hakkinen minden pletykát eloszlatott, mikor bejelentette, hogy a korábbi híresztelés nem igaz. "A franchise rajongói minden bizonnyal örömmel veszik tudomásul, hogy a hír igaz: készül az új Wake játék. De hogy minden további pletykának elejét vegyük így bejelenteném, hogy ez nem az Alan Wake 2 lesz és nem is egy DLC az első részhez."



Ez persze azonnal felkeltette mindenki érdeklődését, hiszen ha nem Alan történet folytatják, akkor mi lesz a következő program. A legtöbben egy előzmény-játékra tippelnek, de mivel a Remedy egy korábbi álláshirdetésében Kinect-programozáshoz keresett embereket, így nem elképzelhetetlen egy mozgásérzékelős Wake sem. Hakkinen szerint 2011 végén megjelenik a program, szóval hamarosan megtörténik a hivatalos bejelentés is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Marko001 #5
    Annak aki játszott már vele, többnyire tetszik.
  • Seth #4
    1000/1000 , de nem tetszett :D
  • Hoz_Hun #3
    "Az első rész egy mestermű volt,..."
    Ezek szerint van akinek tetszett az első rész.
  • Parker71 #2
    Hiba lenne a kezelhetetlen Kinectes Wake - már látom is magam előtt az idegbeteg embereket akik egymás után kapkodják be a nyugtatókat a lassú, irányíthatatlan játék miatt - hiba egy nem jól működő rendszerre építeni - rengeteg hátránya van a mozgásérzékelős kontrollereknek, de ezek közül is a Kinectnek van a legtöbb.
    Az első rész egy mestermű volt, kár lenne ezzel elrontani a folytatást.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Mindenki majd "elemlámpával" kapálódzik a TV előtt...