Ötvös Tibor

Nyáron jön az első Portal 2 DLC

A Portal folytatása eléggé megosztotta a rajongókat, de ennek ellenére a játék valószínű jól teljesít a kasszáknál, hiszen a Valve már a kiegészítőkön dolgozik.

A többes szám nem véletlen, hiszen szinte biztosak lehetünk abban, hogy nem csak egyetlen DLC lát majd napvilágot a Portal 2-höz. Mindenesetre Doug Lombardi, a Valve egyik vezetője ma csak annyit árult el egy újságban, hogy a "következő hetekben több információ is napvilágot lát majd a játék első DLC-jéről, mely a nyáron jelenik meg."



Azt azért rögtön tegyük hozzá, hogy ha a Valve megad egy megjelenési dátumot, az bizony nincs még kőbe vésve. Ennek legékesebb példája a Half-Life 2 Episode sorozata, melyek elméletileg pár hónapos csúszással jelentek volna meg, de az Episode Three már évek óta késik. Mindenesetre várjuk az infókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #24
    Anno a steamre csak ezért a játékért regeltem be, megérte várjak rá mert ingyenesen is elérhetővé tették. Ez a játék pont nekem való. Tetszik, hogy gondolkodni kell egy kicsit nem csak öldösni mint más játékokban. Amugy egy Half-life folytatás tényleg jó lenne már mert ez annál mégse jobb.
  • kovadam87 #23
    Iszonyatosan tetszett a Portal 1 főleg a végén a zene! :D A Portal 2 jobb volt főleg a sztorinak és a lepusztult helyszíneknek köszönhetően, viszont látszott az is hogy könnyebb sokkal (legalábbis annak aki az előzővel is játszott már... én a haverommal kb. matt részegen vittem végig pedig volt mikor már a monitort se találtuk, és így is sikerült). Egy szó mint száz megérte várni rá, hosszabb játék menetet adott és a kiforrottabb történetével szerintem nagyobb tömegeket mozgat majd meg :) Én mindenféleképpen várom már a DLC-t is. nálam 10/10 mind két Portal rész. :)

    ui.: természetesen egy ilyen játéknál nem várható el az hogy akkora tömegeket mozgasson meg mint valami sablon n#1 játék, és nem csodálkozom hogy sok embernek nem tetszik. De hát azoknak ott van csillió' másik amivel elszórakozhat :P
  • Zomil #22
    Jah amugy köcsög valve, hogy mernek kiadni egy ilyen szenny játékot, inkább gyártanának egy modern háborus lövöldözös játékot, ugyis az a divat mostanában és mindenki venné, mint a cukrot, vagy adnának ki egy rpg-nek csufolt fost amiben annyibol áll a játék, h szinteket lépsz és mindig van egy jo és egy rossz választási lehetöséged, mert most épp azt zabálja a nép...hajrá...
  • Zomil #21
    Az összes játék egy fos...menjetek ki a szabadba papirsárkányt eregetni vagy sétálni. Képzeljétek itt van valami világito bigyo is ami fényt csinál egy ideig mindnféle áramfogyasztás nélkül...ráadásul a grafika is nagyon élethü.
  • tomboy013 #20
    Lehet,de rajtad kívül senki sem teszi =D (kivéve aki szintén kötekedni jön ide)
    Amúgy az enyém is egy vélemény okoska =)
  • IMYke2.0.0.0 #19
    Nézőpont kérdése - a Te hozzászólásodon is lehet nevetni...

    A vélemény nyilvánítás fogalmáról hallottál-e?
  • tomboy013 #18
    Aki szerint szar a játék meg nem szereti, miért olvasgat a dlc-kről? érdekes emberek vannak... engem ami nem érdekel vagy nem tetszik annál nem írogatok a hozzászólásokhoz gyökérségeket. Mondjuk mi lenne a világgal hülyék nélkül, nem lenni kin röhögni =D
  • Zolivok #17
    awful
  • IMYke2.0.0.0 #16
    Számomra nagyobb kihívást jelent egy RPG, mint egy teremből való kijutósdi.
  • Stranger666 #15
    Bocs, nem tudhatom, hogy retardált vagy, vagy csak hülye.
    IMYke meg amihez ész kell abból nőtt ki:) én spec. pont úgy érzem, hogy az agyatlan hentelésből nőttem ki. izlések és pofonok.
    A 0 kihívás is apró túlzás, mert azt nem tudom elképzelni, hogy valaki ránéz a teremre és már tudja is, hogy mit,hogy kéne.