Nyáron jön az első Portal 2 DLC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
Anno a steamre csak ezért a játékért regeltem be, megérte várjak rá mert ingyenesen is elérhetõvé tették. Ez a játék pont nekem való. Tetszik, hogy gondolkodni kell egy kicsit nem csak öldösni mint más játékokban. Amugy egy Half-life folytatás tényleg jó lenne már mert ez annál mégse jobb.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Iszonyatosan tetszett a Portal 1 fõleg a végén a zene! 😄 A Portal 2 jobb volt fõleg a sztorinak és a lepusztult helyszíneknek köszönhetõen, viszont látszott az is hogy könnyebb sokkal (legalábbis annak aki az elõzõvel is játszott már... én a haverommal kb. matt részegen vittem végig pedig volt mikor már a monitort se találtuk, és így is sikerült). Egy szó mint száz megérte várni rá, hosszabb játék menetet adott és a kiforrottabb történetével szerintem nagyobb tömegeket mozgat majd meg 😊 Én mindenféleképpen várom már a DLC-t is. nálam 10/10 mind két Portal rész. 😊

ui.: természetesen egy ilyen játéknál nem várható el az hogy akkora tömegeket mozgasson meg mint valami sablon n#1 játék, és nem csodálkozom hogy sok embernek nem tetszik. De hát azoknak ott van csillió' másik amivel elszórakozhat 😛

Zomil
Jah amugy köcsög valve, hogy mernek kiadni egy ilyen szenny játékot, inkább gyártanának egy modern háborus lövöldözös játékot, ugyis az a divat mostanában és mindenki venné, mint a cukrot, vagy adnának ki egy rpg-nek csufolt fost amiben annyibol áll a játék, h szinteket lépsz és mindig van egy jo és egy rossz választási lehetöséged, mert most épp azt zabálja a nép...hajrá...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Az összes játék egy fos...menjetek ki a szabadba papirsárkányt eregetni vagy sétálni. Képzeljétek itt van valami világito bigyo is ami fényt csinál egy ideig mindnféle áramfogyasztás nélkül...ráadásul a grafika is nagyon élethü.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lehet,de rajtad kívül senki sem teszi =D (kivéve aki szintén kötekedni jön ide)
Amúgy az enyém is egy vélemény okoska =)

IMYke2.0.0.0
Nézõpont kérdése - a Te hozzászólásodon is lehet nevetni...

A vélemény nyilvánítás fogalmáról hallottál-e?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aki szerint szar a játék meg nem szereti, miért olvasgat a dlc-krõl? érdekes emberek vannak... engem ami nem érdekel vagy nem tetszik annál nem írogatok a hozzászólásokhoz gyökérségeket. Mondjuk mi lenne a világgal hülyék nélkül, nem lenni kin röhögni =D

awful
IMYke2.0.0.0
Számomra nagyobb kihívást jelent egy RPG, mint egy terembõl való kijutósdi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bocs, nem tudhatom, hogy retardált vagy, vagy csak hülye.
IMYke meg amihez ész kell abból nõtt ki😊 én spec. pont úgy érzem, hogy az agyatlan hentelésbõl nõttem ki. izlések és pofonok.
A 0 kihívás is apró túlzás, mert azt nem tudom elképzelni, hogy valaki ránéz a teremre és már tudja is, hogy mit,hogy kéne.
IMYke2.0.0.0
IMYke jobban szereti az RPG-ket, meg az akció játékokat. Kinõttem a legóból.

Ráadásul a játék szinte nulla kihívással kecsegtet, ha az embernek van minimális kombinatorikai érzéke, de a cod-on eddzõdöttek, meg IMYke tényleg nem tudnak vele mit kezdeni. 😄
tudom h kijött te állat , cant hearz them literature in me words?
Jó ez a Portal, ötletes játék. Akinek nem tetszik az így járt =) Aki meg még le is szarozza az buta =)

Már kijött.
| #6 A sztori teljesen korrekt, lehet te egy cseppet nem vágsz belõle, de mindenesetre elég jó. Mellesleg a Half Life is istenkirályság.
#9 Rendkívül értelmes és építõ jellegû hozzászólás.
IMYke2.0.0.0
Kiemelkedõen humoros hozzászólás! <#law><#nyes>

A Portal 1. részét a feléig bírtam - inkább elõvettem egy sokkal jobb játékot.
A 2. rész már nem is érdekel. Talán, majd egyszer, DLC-kel, mikor már kifutóban van, STEam-en, 'occón'...

armageddon666
Portal 2 Episode One

@

Jaffa 2843
általában aki szarozza a portalt az hülye hozzá 😄 tudom mert nem egy embernek mutattam meg, de hihetetlen hogy a népek mennyire logikátlanok 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Mondjuk annak kell a Half-Life, aki már tûkön ül hogy mi lesz a vége. Portal az egy nagy rakás szar sztori tekintetében.
Ja, ebbõl GOTY verzió lesz vevõs. mint a L4D1-bõl...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Balumann
Kinek kell az a szar half life, inkább Portalt ^^

nyugi most 1 évig ez a menõ
1ébként kisejött de már dlc háát
dlc a portal kettõhöz? jó akkor majd késõbb veszem meg.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

JaSoN HuNTeR
a jó édes k**va any*kat!!!! HALF-LIFEot akarok nem ezt a sz*rt.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0