Nyáron jön az első Portal 2 DLC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
ui.: természetesen egy ilyen játéknál nem várható el az hogy akkora tömegeket mozgasson meg mint valami sablon n#1 játék, és nem csodálkozom hogy sok embernek nem tetszik. De hát azoknak ott van csillió' másik amivel elszórakozhat 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy az enyém is egy vélemény okoska =)
A vélemény nyilvánítás fogalmáról hallottál-e?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
IMYke meg amihez ész kell abból nõtt ki😊 én spec. pont úgy érzem, hogy az agyatlan hentelésbõl nõttem ki. izlések és pofonok.
A 0 kihívás is apró túlzás, mert azt nem tudom elképzelni, hogy valaki ránéz a teremre és már tudja is, hogy mit,hogy kéne.
| #6 A sztori teljesen korrekt, lehet te egy cseppet nem vágsz belõle, de mindenesetre elég jó. Mellesleg a Half Life is istenkirályság.
#9 Rendkívül értelmes és építõ jellegû hozzászólás.
A Portal 1. részét a feléig bírtam - inkább elõvettem egy sokkal jobb játékot.
A 2. rész már nem is érdekel. Talán, majd egyszer, DLC-kel, mikor már kifutóban van, STEam-en, 'occón'...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
1ébként kisejött de már dlc háát
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,