Ötvös Tibor

Képeken a törölt Half Life 2 Episode Four

Az Arkane Studios még jóval a Dishonored előtt a Half Life 2 egyik új epizódján dolgozott.

Az Arkane Studios a Dishonored előtt több ígéretes projekten is dolgozott, melyek azonban különböző oknál fogva végül nem valósulhattak meg. A The Crossing párhuzamos világokban játszódott, ám valamiért a Valve végül lefújta a projektet. Ugyanígy járt a Half Life 2-höz készített epizód, melyet egyszerre szoktak Episode Four és Return to Ravenholm címmel is emlegetni.

A projektről már korábban láthattunk pár fényképet, ám ma újabbakra bukkantak a Valve Time csapat tagjai és ezeket természetesen azonnal meg is osztották követőikkel. Ahogy látszik a helyszín különbözött volna a korábbi epizódokban látottaktól, hiszen egy európai, zombik által megszállt városban játszódott ami történetileg az Episode Two befejezése előtt kezdődött. Ám a Valve már nem is tervei kiadni a Half Life 2 epizódjait, mivel véleményük szerint már túl sok idő telt el az alapjáték óta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sir Cryalot #4
  Gabe jól csinálja, hülye lenne beadni a derekát (heh), a megalomániás kielégíthetetlen falkának amilyen az átlag agyhalott valve fan, így a káposztahype is megmarad meg a kecske is jóllakik.
 • Ragnaar #3
  Hát amíg DOTA2 TF2 CSGO meg ugye a Steam termeli a zsetont a Valvenak nem nagyon fognak egy HL3-at erőltetni. Azért még egy Portal1-2t (amelyek nem különben jó játékok) összerakni is lightosabb, mint egy következő HL3hoz komplett városrészeket meg környezetet, NPCket, karaktereket modellezni stb...
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.08. 17:18:41
 • Ender Wiggin #2
  "Ám a Valve már nem is tervei kiadni a Half Life 2 epizódjait, mivel véleményük szerint már túl sok idő telt el az alapjáték óta."

  Pont azzal lehetne kaszálni, hogy milliók várják azóta is a folytatást. De a dagadt jobban tudja...
 • Cickány90 #1
  Szóval annyira félnek a 3-as számtól, hogy még a törölt projekt is 4. rész volt?