Ötvös Tibor

15 órás játékidővel bír a Prey 2

Gőzerővel készül a Prey 2, melyet ismét a Human Head Studios fejleszt. Az utóbbi időkben elég sok információ látott napvilágot az FPS folytatásáról és most újabbal szolgáltak a fejlesztők.

"Egy nagyon erős egyszemélyes kampányt készítünk" - jelentette ki Chris Reinhart, a projekt vezetője. "Ebben egyébként a Bethesda munkái jelentik a követendő példát, akik remek egyszemélyes élményt képesek nyújtani. Mi a Prey folytatásával az átlagos játékosokat célozzuk be és legalább 15 órás játékidőt kínálunk számukra. De annyi mindent lehet még benne felfedezni, hogy ez az idő még több is lehet."



"A Prey 2 nem tartalmaz majd multis játékmódot. Nem szeretnénk megosztani a csapatot, mert akkor valamelyik mód hátrányt szenvedne. Ott van például a Call of Duty, melynek imádtam a multis részét. Viszont a kampányt egy délután alatt letudtam. Mi szeretnénk egy kiemelkedően élvezetes kampányt készíteni és ennek a törekvésnek az áldozata a multi."

A Prey 2 jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Én is az eredeti Prey folyatását vártam. Abban volt perspektíva. Ez egy fos.
    Én megvettem és legalább 3x végig játszottam. Baj?
  • Merces #4
    legalább 15 órás játékidőt kínálunk számukra. De annyi mindent lehet még benne felfedezni, hogy ez az idő még több is lehet.........heh lol...
  • Seth #3
    Ezt úgy írják egyesek,mintha már egy egész széria készült volna belőle. Jó játék volt az első rész, de nem volt egetrengető, csak 1x végigjátszós produktum(tudom,te biztos legalább 3x végigvitted), nem is adtak el belőle sokat.
  • Bulics #2
    Az nem egy vadász?
  • SpecterMATWRZ #1
    Give us back the original Prey :C