Ötvös Tibor

Két játékot tartalmaz az Alice: Madness Returns

Hamarosan folytatódik az "enyhe" elmebajjal küzdő Alice története - egészen pontosan június 14-én jelenik meg az Alice: Madness Returns címet kapott új epizód.

Az Electronic Arts a mai napon pedig azt is bejelentette, hogy gondoltak azokra is, akiknek valamilyen oknál fogva kimaradt az első rész és minden egyes játék mellett lesz majd egy kód is, mellyel ingyen letölthetik az első részt. Ez a konzolosoknak külön öröm, hiszen a 2000-ben megjelent eredeti alkotás csak és kizárólag PC-re jelent meg.

<


American McGee rögtön azt is hozzátette, hogy a megjelenést követően már érkeznek is az első letölthető kiegészítők. Ezek első körben többnyire valamilyen ruhát tartalmaznak majd, melyek komoly mértékben befolyásolják a képességeinket és ezzel azt is, hogy milyen stratégiával játsszuk végig a játékot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #6
    Várok már erre a játékra. Ráadásul XBox360-on játszom majd, úgy hogy valóban öröm, ha mellé teszik az 1-et (akár lemezen akár letöltető változatban). :)
  • False #5
    jöjjön már
  • Lost Lont #4
    Csak letölthető, CD-n nem lesz benne? Mert úgy beszerezni már sehol sem lehet. :O
  • zorrobomber #3
    "Ezek első körben többnyire valamilyen ruhát tartalmaznak majd, melyek komoly mértékben befolyásolják a képességeinket és ezzel azt is, hogy milyen stratégiával játsszuk végig a játékot."

    Meh...
  • endrev #2
    Beteg...
  • Atkamon #1
    Woohoo!! Amikor megláttam a cikk címét pont erre gondoltam, hogy "Bárcsak az első rész lenne az a másik játék...". Ezesetben tuti vétel lesz :)