Ötvös Tibor

Cell-shaded grafikával jön a Saints Row: The Third

Eddig is elég sok információ látott napvilágot a Saints Row harmadik részéből, de a legfontosabbat még nem tudhattuk.

A készítők ugyanis csak a ma megjelent képekkel tették hivatalossá, hogy a hivatalosan Saints Row: The Third nevet kapott programban a cell-shaded grafikai megoldást választották. Ez persze nem újdonság a műfajban, hiszen a Cracdown mellett a Prince of Persia illetve a még idén megjelenő The Darkness II is ezt a stílust alkalmazza majd.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játékban ismét a 3rd Street Saints banda tartozik a felügyeletünk alá, de most nem kell újra bejárnunk a képzeletbeli ranglétrát. "A Saints Row: The Thirdben már rögtön a játék elején a világ urai vagyunk, egy jól menő és jövedelmező 'vállalkozást' irányítunk. Fő ellenfelünk ezúttal a Szindikátus nevet viseli.

A Saints Row: The Third év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #5
    de bezony az , az benne a lényeg hogy megkeresi a sarkokat azután kontúrokat rajzol, az hogy milyen mértékben rajzfilmesiti el a dolgokat már csak beállitás kérdése....
  • Kensin #4
    Ööö, ez nem is cell shaded grafika.

    A cell shaded azt jelenti, hogy képregényszerű, vagyis vonalakkal vannak körberajzolva a dolgok, meg esetleg nagy lapos egyszínű felületek vannak sok árnyalat helyett.

    Milyen forrásból jött ez a hír? Ha rákeresek erre guglin akkor csak magyar nyelvű híroldalak jönnek elő, nagyrészük az SG-re hivatkozva.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Nekem az előző részbeni irányítással semmi bajom sem volt.
    Az zavart kissé, hogy akadozott, nagy forgalomban, de meg lehetett szokni.

    Annak idején a Grand Theft Auto III-at is majdhogynem végig szaggatva-akadozva játszottam végig, az első saját gépemen...
  • buklee #2
    Ad neki azért egy kis ócckúl érzést ez a graf. Ha az irányítás nem lesz olyan fos mint az előzőben akkor még jó is lehet.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Szeretjük!!!! Előre is.