Ötvös Tibor

Molyneux segítene a Bullfrog remakekben

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Electronic Arts komolyan eltöprengett annak a lehetőségén, hogy pár korábbi klasszikusát újra felélessze.

Akkor - többek között - olyan címek kerültek felsorolásra, mint a Populos, a Road Rash vagy a Dungeon Keeper. Erre a hírre már a Lionhead feje, Peter Molyneux is reagált, aki egyébként anno a Bullfrog alapítója volt és olyan alkotásokban működött közre, mint a Magic Carper, a Dungeon Keeper, a Theme Park vagy a Syndicate.

"Nagyon örülök, hogy pár Bullfrog játéknak elkészülhet a remakeje" - kezdte Molyneux. "De azt kívánom, hogy bár eltölthetnék a készítőkkel egy napot és elmondhatnám nekik, hogy mi is volt olyan különleges például a Syndicate világában. Bár okos emberek, biztosan rájönnek maguktól is. De ez olyan, mint amikor egy szülő nézi felnőni a gyermekét és elkezdi élni a saját életét - de attól még szeretne részt venni benne."

"Ott volt a Populous DS. Jó volt, de nem volt briliáns. Akkor is szívesen beszélgettem volna velük legalább 10 percet. Az összes remake közül a Syndicateben működnék a legszívesebben közre. Azt azonban elárulhatom, hogy nem vagyok a feldolgozások híve, mert szerintem annyi más egyedi ötlet van, amin lehetne dolgozni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #3
    Azért én addig örülök amíg olyan szarokat fosik magából mint a Fable. Nagyon jöhetne már egy Fable IV.
  • Zomil #2
    "mint a Populos, a Road Rash"
    populous...azért erre igazán lehetne figyelni :)

    Amugy meg Peter bácsi nem csinál mást csak fossa magábol a fable játékokat...mindezt olyan komoly marketing dumával megspékelve, h az elözö fable kaki volt, de majd a kövektezö mekkora királyság lesz és majd azt is vegyétek meg...

    Mig a bullfrognál volt zseniális müveket készitett, de még a lionhead korai szakaszában is...aztán megérezte a rokabörökben lévö lehetöség szagát és azota nem is foglalkozni mással...nagy kár érte...

    Mondjuk van egy olyan érzésem, h a microsoft szépen a markában tartja...
  • galocza #1
    ok, első bekezdésig küzdöttem el magam.
    remake-ek, populous, magic carpet. a többit majd vki más.