11
-
#11 Visszahozzák a halálból,ahogy Tommy is visszajött nemegyszer,melynek örömére hozzávágnak még pár cool indián "képességet". Probléma megoldva -
#10 Képzeld el,felrakod a játékot a gépedre és a szomszédokat irányíthatnád,valami jó kis csajt stb.Komolyra fordítva:remélem nem a doom3-as motorjával fog menni,mert az egy retkes szar,hányinger kerülgetett tőle opengl broáf... -
#9 Én is Tommy-val akartam volna játszani - most így a "képességeket" hogy a lókukiba oldják meg?
-
Ender Wiggin #8 Ja, biztos, tekintettel arra, hogy az első részben a gép teljesen kiégett, és nem volt túlélő. De még ha fel is tesszük, hogy mindezt figyelmen kívül hagyják, akkor is maradok a véleményemnél, hogy én Tommy kaladjaira lettem volna kíváncsi, nem a játék egy újabb szereplőjére. -
vg #7 Ez a rész párhuzamosan történik az első résszel. Nyilván lesz olyan rész, ahol láthatjuk Tommy-t elfutni párszor. -
sad1976 #6 ez a video nagyon gyenge.ezzel ne játékot filmet reklámozzanak .akkor talán felkeltené az érdeklődésem. a prey valamikor nagy kedvenc játékom volt.a leirtak alapján az első részben talált rep gép egyik túlélőjével kell majd kolbászolni.tehát ez nem fojtatás csak egy epizód rész. -
Ender Wiggin #5 Hát nem tudom, én szívesebben játszottam volna Tommy további kalandjaival, főként, hogy az első úgy ért véget, hogy más világokon is kereslet mutatkozna a seggszétrúgó indián fiú szolgálatai iránt. Ez így most akkor szar. -
Bulics #4 Ezt elb*szták.. Köszönjük. -
#3 a játékban is élő embereket kell majd irányítani? -
Jude666 #2 Hát jobb ez a tréler mint a fallóté -
bcrics #1 Bravo..ez tetszett:)