15
-
sergeantda96 #15 Bimbike
És ha nincs rá pénze az embernek ?
Én 15 éves vagyok és nincs rá.
torrentezek, most akkor ismerjem el hogy egy lopkodós k****g vagyok mert semmi pénzem sincs rá !
(és ha lenne is akkor sem vehetném meg)
És bocs ha felidegesítettelek nem akartam :) -
Zolivok #14 www.sg.hu -
#13 jövő héten ez lesz a hétvégi ajánlóban -
kissssss #12 lol -
#11 Ne bántsd már az SG torrentfigyelő szolgáltatását! Tök kényelmes ez így, SG szól, hogy lehet tölteni, nem kell keresgélni, meg válogatni a sok fake szar közt, közli, hogy mikor van megfelelő rilíz. Jóez.
:P -
sittes79 #10 Ámen -
NovaTerra #9 Ezek annyira semmi hírek, minden játék megtalálható torrent oldalakon. Elég sok fenn van megjelenés előtt 1 héttel, csak esetleg még nincs hozzá törés. Nem olyan bonyolult dolog ez. Nem aznap szállítják a boltokba a példányokat, amikor a hivatalos megjlenés van, megveheti az ember. Több millió példánynál, egy üzlet kell, egy drab ember, aki kivisz egyet, felteszi a netre és kész. Ilyen hírt szinte minden játékról lehetne kreálni. Megjelenés után meg nincs az a pc vagy xbox játék, ami ne lenne fent. -
#8 egyetértek, általában a multi miatt veszik meg az emberek a játékokat, legalábbis én csak azért, amim eredeti, az mind multi miatt van, és jön az AC B 18. án! -
sittes79 #7 Köszi a hírt, de azt mondjátok meg hogy hol van fent mert sehol nem találom.
xbox360-as verzió kéne...
Köszi -
#6 Az hogy kijátssza single-t tört-el az egy dolog, nagyot nem bukik rajta a kiadó mert az ilyen úgyse venné meg.A multihoz meg ugyebár eredeti játék kell.Tört szerveren multizni már más tészta (bár az meg tele van csalóval). -
#5 szerintem egyébként warez nélkül sose lett volna a játékipar ilyen mértékű. -
#4 szerintem ha ez igy lenne csak azt vonná maga után hogy kevesebben játszanának játékokkal, többen hagyatkoznának demokra, ( pozitivum talán, ha ezek az emberek játszani akarnának ennek ellenére az lenne hogy feléledne a shareware freeware fejlesztés és az értelmes játékok..
)Kevés olyan játék van aminek ha nem lenne törtje akkor megvenném. Igazábol a legtöbb játék nálam nemjut messzebb mintha lenne egy értelmes reprezentativ demoja. -
#3 "igen is vegye meg aki jáccani akar vele." Hát ha ez ilyen egyszerű lenne akkor valszeg mindenkinek csak eredeti játékai lennének :D
De értelemszerűen sokkal egyszerűbb lerángatni netről mint pénzt áldozni érte. Ez utóbbi dolog meg talán jogos is valamennyire hiszen az új game-k még mindig elég horribilis árral kerülnek a boltok polcaira.(min. ár 8-9 ezer rugó ami nem épp kevés pénz még a mai világban sem)
-
Bimbike #2 Azé az a érdekes, hogy hogy tudják ezeket "kilopni"....
Amugy igen sajnálatos... (álszent fej) HA készül egy jó játék... igen is vegye meg aki jáccani akar vele. /flame on/
Majd ha pézem lesz rá megveszem :)
De épp kicsiny fizetésemből Dungeon Siege -re kuporgatok épp:) Május... de messze vagy még :s -
#1 Már nagyon kíváncsi vagyok a játékra, a Frontlines:Fuel of War is nagyon jó game volt.Számomra tuti vétel lesz.