Ötvös Tibor

Új Command & Conquer játék készül

A legutóbb még arról halhattunk pletykákat, információkat, hogy az Electronic Arts a Visceral Gamest bízta meg egy újabb Command & Conquer játék elkészítésével.

Akkor azt olvashattuk, hogy a csapat egy külső nézetes akciójátékon ügyködik, ma viszont már arról érkezett hír, hogy a kiadó Victory Games névvel létrehozott egy új fejlesztő csapatot és első játékuk épp egy Command & Conquer lesz. Ráadásul a hivatalos közlemény szerint az új csoportosulás az EA stratégiai részlegét erősíti majd, így nem nehéz kitalálni, mely műfajt erősíti majd a program.



Ráadásul Jon Van Caneghem, a Victory Games vezetője azt is kijelentette, hogy az "új Command & Conquer játékot más alapokra helyezik majd és így alkotnak meg egy új sorozatot." Ez nagyjából alátámasztja azt a majdnem két éves értesülést, mely szerint a következő C&C rész már csak online lesz játszható. Ezt azonban Caneghem hivatalosan nem erősítette meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #8
    Az act of war is jó volt annak kéne folytatás.
  • Merces #7
    ..milyen ufós? nekem az utolsó C&C az a Tiberian Sun volt utánna már csak a szerencsétlenkedés ment. A generals meg legalábbis kormányzati megrendelésre készült.....hánynom kell az ilyen aljas húzásoktol...
  • vk90 #6
    A Generals igenis nagyon jó volt. Az Age of Empires 2 mellett a Generals volt az a stratégiai játék, amivel jó sokáig eljátszogattam. Azt ne mondd, hogy ezek az ufós részek jobbak voltak.
  • Merces #5
    ...bazgem ha neked a generals jó volt , milyen szar lehet a többi.........
    bezzeg a Westwood idejében.... :D
  • BAk3R #4
    Bárcsak csináltak volna egy Generals 2-őt a sok szar többi rész helyett.
  • sanyicks #3
    fail
  • shaddam #2
    Nem lepődnék meg ha alulmúlná az új age of farmville böszmeséget
  • FoodLFG #1
    Nooooo! D:
    Command & Conquer = Need for Speed