Ötvös Tibor

Jön a Transformers: Dark of the Moon

Pár napja számoltunk be az Activision következő játékairól, melyek között szerepelt két Transformers játék is.

Az egyik a sikeres War for Cybertron folytatása, a másik pedig az idén mozikba kerülő harmadik film, a Dark of the Moon adaptációja. A jelek szerint azonban az utóbbi hamarabb jön, hiszen tegnap a kiadó hivatalosan is bejelentette, hogy a High Moon Studios gőzerővel dolgozik az adaptáción. Ez azonban annyit jelent, hogy a War for Cybertron 2 idén biztosan nem jelenik meg.



A Dark of the Moon a film forgatókönyvét vette alapul a sztori megalkotásánál, így elméletileg olyan helyekre is eljuthatunk, ahova a vágott verziójú filmben nem. Ráadásul a második és harmadik rész közötti eseményeket is lejátszhatjuk és ezzel teljes képet kaphatunk a történetről. Az egyszemélyes kampány mellett természetesen lesz multis rész is, de erről még nem adott a csapat bővebb felvilágosítást.

Az azonban biztos, hogy a War for Cybertron játékmenetét veszi majd át a Dark of the Moon. A megjelenés nyáron várható és jelen állás szerint PC-re nem jelenik meg a program.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉS: Közben megjelent az első trailer is a játékból, mely lent látható.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)