Ötvös Tibor

Az első hivatalos Skyrim képek

Végre megérkeztek az első hivatalos képek az ötödik Elder Scrolls játékból, mely a Skyrim alcímet kapta.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már pár hete felbukkant ezen fotók közül pár a neten, de akkor a kiadó pillanatok alatt letiltatta azokat. Tegnap viszont hivatalosan is napvilágot láttak az első fényképek, melyek alapján kijelenthetjük, hogy a játék nagyon szépen fest majd és méltó ellenfele lesz a mostani RPG-knek is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Korábban már bővebben is beszámoltunk a The Elder Scrolls: Skyrimről (akit érdekel, az itt olvashatja el a részleteket) és ha ezzel a grafikával képesek lesznek az ott ismertetett belső tartalmakat is megvalósítani, akkor egy remek résszel gazdagodik a sorozat. A Skyrim november 11-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #12
    Bla-bla-bla képek, duma, izé... AKAROM! MOST!
  • Merces #11
    ezekböl semmi jót nem nézek ki....mondjuk a fák szépek , megint kúrva büszkék lehetnek magukra , mer ujjra sikerült szép fákat csinálniuk, Treelivion bazgem....
  • sanyicks #10
    Azért látszik hogy az "új motor" szöveg azt jelenti, hogy az eddigi fejlesztése (mint ahogy a játékoknál 90%-ban nem új motort jelent), de ez jó mert nem nagy a gépigénye, a falloutokból kiindulva.
  • cylonflatus #9
    Na, meg is jöttek a jövőbelátó tisztánlátógamerboszorkányok - menetrend szerint, és ahogy az lenni szokott már ömlik is a fika. Ami önmagában még nem lenne probléma, mert ami szar az szar, azt természetes, hogy lehúzzák. De hogy pár kisebb mint 10kb-s jpeg-tömörített kép alapján -amit jobbik esetben is egy béta verzióból szedtek ki- kakkantsák a még nem is látott programot... amúgy ez most trendi, vagy mi? Akinek nem inge az inkább kíméljen meg a durcás reagálásoktól, köszi!
  • yesname #8
    Azért ezek a képek nagyon odab...k rendesen.
  • blessyou #7
    http://rpgames.web4.hu/blogimages/r/rpgames/gallery_198/23_original.jpg
    http://rpgames.web4.hu/blogimages/r/rpgames/gallery_198/20_original.jpg
    http://rpgames.web4.hu/blogimages/r/rpgames/gallery_198/19_original.jpg
  • sanyicks #6
    A gépigénye lesz következő generációs nem a grafika :D mottó: végy még 3 gétéikszet
  • Magnum PI #5
    Az a kéz tényleg borzalamas, nem értem miért azon kell spórolni a polygonnal ami mindig látszódik. Állajon a táj összeségében 100 poligonnal kevesebből és adják hozzá a kézhez. Amugy a fatörzs szerintem egy egyszerű textúra ami pont jó szögben és méretben van ezért baromi élethűnek tünik
  • regnvm #4
    Hát,nem vagyok elájulva. Szép de már most látni hogy túloztak a bejelentésnél. Azt mondták a grafika valami hatalmas lesz,nem hiszünk majd a szemünknek,következő generációs lesz stb. Én viszont azt látom a képekből hogy amin az "én" kezem látszódik ott tiszta szögletes,elég gagyi,amin annak a jeti van ott a behajlított keze gagyi,ebből a szokásos gagyi animációra következtetek ami szokott is lenni. Viszont azon az őszies képen a jobb szélen van egy kettétört fatörzs,na az tetszik,ha megcsinálnák hogy a fatörzsek,kerítések stb rombolhatók legyenek és így törnének akkor annak nagyon örülnék :)
    Egyébként várós a játék,a képek is tetszenek de nem szeretem mikor ennyire túloznak hogy ilyen meg olyan szép lesz,ez egy mai színvonalú grafika és annyi.
  • gombabácsi #3
    hát sajnos ezekből is csak az oblivion féle unalom árad...
    na jó, annál azért valamivel jobbnak tűnik