Ötvös Tibor

8 milliós siker a Red Dead Redemption

A Take-Two nyilvánosságra hozta a december 31-én véget ért üzleti negyedév egyenlegét, mely szerint 334,3 millió dolláros bevételük volt és ebből 40,9 millió a tiszta haszon.

Tavaly ugyanezen időszak egyenlege 37,9 milliós profitot mutatott, viszont az összbevételek magasabbak voltak (360,4 millió dollár). A cég legjobban muzsikáló alkotása a Rockstar Red Dead Redemption című alkotása, mely kicsit több mint 8 millió példányban talált gazdára. Szintén remekül teljesített az NBA 2K11, mely - konkurencia hiányában - simán letarolta a piacot és 4 milliós eladásokat produkált. Tegyük hozzá, hogy ez a sorozat eddigi legjobb eredménye.



És a Take-Two következő negyedéves kínálatát tekintve a kiadó a következő időszakot is pozitívan zárja majd. Jön a Top Spin 4, mellyel a csapat egy új etalont akar felállítani a teniszjátékok történetében. Szintén nagy sikerre tarthat számot az L.A. Noire, mely a következő Rockstar alkotás lesz. De a legnagyobbat - a kiadó reményei szerint - a Duke Nukem Forever robbant majd, mely májusban jelenik meg.

És idén jön még a The Darkness II és talán a Max Payne 3 is, bár utóbbi továbbra sem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Glutamin #2
    Talán ha jönne PC-re akkor meg is venném.
  • bertino #1
    max payne 3 ? ami perpill csusztatva van ?