Ötvös Tibor

Csak online lesz játszható az Armored Core V


Korábban már beszámoltunk arról, hogy a From Software a Dark Souls mellett folytatja a korábban nagy sikereket elért Armored Core című sorozatot is.

A mechek rajongói bizonyára emlékeznek még a nagy múltra visszatekinthető robotos játékra, mely most elérkezett az ötödik részéhez. A lejjebb látható trailerrel együtt friss információk is napvilágot láttak az Armored Core V-ről, melyeket a program producere, Toshifumi Nabeshima osztott meg a rajongókkal és ezeket most mi is megosztjuk az érdeklődőkkel.


Nabeshima elárulta, hogy pár dolgon változtatniuk kellett a sorozat eddig megszokott játékmenetén, hiszen az új rész már teljes egészében online lesz játszható - még az egyszemélyes kampány is. Ennek oka, hogy a fejlesztők "szeretnék elérni, hogy az egészjáték egy élő és lélegző online térben játszódjon, ne pedig csak lövöldözzük az AI vezérelte mecheket."

Aki most először találkozik majd a játékkal, az ne aggódjon: az Armored Core V semmilyen módon nem csatlakozik az elődjeihez. Más lesz a történet, mások lesznek a szereplők és szinte mindent megváltoztattak. A játék 2012 elején jelenik meg Európában, Japánban már az év végén elérhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!