Ötvös Tibor

Hangulatos Lord of the Rings: War in the North jelenetsor


J.R.R. Tolkien regénysorozatának milliós rajongótábora van és Peter Jackson nagyszerű Gyűrűk ura trilógiája csak tovább növelte eme tábor létszámát.

Talán nem meglepő, hogy a játékvilágba megérkezett Lord of the Rings adaptációk a megszokott alacsony színvonalat képviseltek (ez alól csak a stratégiai The Battle for Middle-Earth két része jelent kivételt) és ezért az Electronic Arts le is mondott a jogokról. Azok jelen pillanatban a Warner kiadónál vannak, akik első Gyűrűk ura játékuknak rögtön a korhatáros besorolást kapott War in the North című alkotást szánják.


A frissen megjelent trailer nagyon látványos és hangulatos is egyben, szóval valóban van arra esély, hogy a War in the North egy kifejezetten jó alkotás legyen. A Snowblind Studios játéka egy akció-RPG lesz, melyben egyszerre akár hárman is összecsaphatunk Szauron erőivel az északi területeken. A Lord of the Rings: War in the North még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JeD #2
    Ez hangulatos?! Különösen tetszik a nappal is aktív troll (legalábbis a filmben így nézett ki), a zombik (WTF?), meg az abszolút nem Középfölde-kompatibilis mágia. Ha lecseréljük a narrációt, senki meg nem mondja, milyen világról van szó. Pedig egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lehetne TÉNYLEG hangulatosra megcsinálni.
  • hPi #1
    "Talán nem meglepő, hogy a játékvilágba megérkezett Lord of the Rings adaptációk a megszokott alacsony színvonalat képviseltek..."
    Hát, nem tudom... szerintem a LotRO egyáltalán nem olyan alacsony színvonal. Persze ízlések és pofonok.