Ötvös Tibor

Különálló játék lesz az első Elemental kiegészítő

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Stardock legújabb játéka, az Elemental: War of Magic megjelenése kapcsán az egyik angol magazin arra bíztatta olvasóit, hogy ne vásárolják meg a programot, mert az tele van hibával.

Azóta ezeket sikerült kijavítani és a fejlesztők a játékhoz megjelenő első kiegészítővel szeretnék kijavítani ezt a fiaskót. A Fallen Enchantress címet kapott kiegészítő - a hivatalos bejelentés szerint - egy teljesen új és önállóan futtatható játék lesz, mely ráadásul minden olyan vásárlónak ingyenesen lesz elérhető, akik 2010-ben megvásárolták az eredeti programot.



A Fallen Enchantress új területeket ad majd a játékosnak, melyeken a "karakterek új fenyegetésekkel találják magukat szemben". A Stardock szerint új varázslatok és tárgyak is lesznek a kiegészítőben, de új bajnokok is megjelennek majd. Ráadásul a játékot egy teljesen új csapat készíti (a Stardockon belül), akik egy teljesen új irányból közelítették meg a témát magát.

A Fallen Enchantress még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    És akik már idén vették meg?
  • lostprophet #1
    A kiegészítő által okozott, új hibák tömkelege "ráadásul minden olyan vásárlónak ingyenesen lesz elérhető, akik 2010-ben megvásárolták az eredeti programot."

    Had to =D