Ötvös Tibor

Az első SSX Deadly Descents részletek

Alig egy hónapja jelentette be hivatalosan is az Electronic Arts, hogy teljesen megújítja a népszerű SSX sorozatát, melynek új része a Deadly Descents alcímet kapta.

Ma azonban az EGM magazinnak köszönhetően megérkeztek az első részletek is a játékról, amely alapján bizony el kell ismernünk, hogy nem lesz olyan pontja a programnak, melyen ne változtatnának. A hírek szerint a fejlesztők a valóságban is elmentek a játék helyszínéül szolgáló hegyekbe, hogy teljesen lemodellezzék azokat és így teljesen valósághű körülmények közé helyezzék a kalandokat.



A hírek szerint 17 régió 70 hegysége adja majd a siklások helyszínét, melyekről tetszőleges útvonalon jöhetünk le (vagyis nincs kijelölt pálya és a terület 360 fokban bejárható). Minden helyen más és más nehézséggel kell majd megküzdenünk. Az egyik helyen kevés lesz a levegő, a másik túl jeges, a harmadikon pedig ottlétünkkor épp szakad majd a hó, ami nehezíti a látásunkat.

Lehetőségünk lesz majd visszanézni a siklásainkat és ezeket meg is vághatjuk, majd a neten közzé is tehetjük. Az SSX Deadly Descents megjelenési dátuma még nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!