Ötvös Tibor

Gemini Wars: új sci-fi RTS


A Camel 101 tegnap hivatalosan is bemutatta új játékát, mely Gemini Wars címmel jelenik majd meg 2011 végén.

A program stílusát tekintve egy sci-fi RTS lesz, mely ráadásul pár elemet átvesz a méltán kultikus Civilization sorozatból is. Az elején ugyanis itt is csak pár fregattot irányíthatunk, mint az Egyesült Űrszövetség (United Space Federation) hadierejének kapitánya, majd a történet során folyamatosan nyílnak meg az új lehetőségek (csatahajók, kolonizáló hajók stb.).


A történet szerint már évtizedek teltek el az Egyesült Űrszövetség és a Szabad Világok Szövetsége közötti harcok kezdete óta, de - ahogy az lenni szokott - egy titokzatos harmadik fél színre lépésével az erőviszonyok megváltoznak és immár két oldal ellen is harcolnunk kell.

A készítők ígéretei szerint óriási űrharcok várnak ránk, de lehetőségünk lesz űrállomások építésére is, ahonnan szinte mindent szemmel tarthatunk majd. A három oldal bármelyikével lehetünk, de a készítők szerint magában a játékmenetben lesz a legnagyobb újdonság, mely "teljesen egyedi lesz az RTS-ek történelmében és új irányt mutathat a későbbi játékoknak".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #9
    Szerintem az alapjáték harmat az elődeihez képest,talán modokkal lehet vele játszani de nekem az egyik legnagyobb csalódás volt a témában.
  • morden #8
    Ajánlom a Sins Of Solar Empire nevű remekbeszaboot űrstratégiát, grafika lenyűgöző, fejelsztés kolonizálás minden ami kell.
  • endrev #7
    Nagyon tetszett, élveztem, de azért ha már ennyire kifinomult űrcsaták, fegyverek, pajzsok stb. vannak, akkor legalább a robbanás és a roncsolódás lehetne realisztikus: a robbanás olyan mintha légkör lenne az űrben (ráadásul mi robban ekkorát, napalm?), és amikor lelőtték az egyik hajó hídját, akkor az RÁESETT a hajótestre. NINCS gravitáció, NEM esik rá, hanem elszáll, aztán kerülgethetjük, nekimegy ez aszteroidának stb. stb. 2010 van, az Orion űrhajót ma már körberöhögjük, én sem eszem meg ezt. :P :)
  • rtfmZoli #6
    Ha megoldanák, hogy ilyen, vagy legalább ig2-t elérő grafikával korlátlan mennyiséget lehessen gyártani az űrjárművekből(mint a star ruler-ben), akkor vevő vagyok rá.
  • Merces #5
    ....tényleg genyus egy trailer,de nagy az inység én is az Ur-Quan masters-vel játszom
  • gotzo #4
    Olyan Deja Vu érzésem van, mintha láttam volna már ilyet. :-)
    Imperium Galactica 2 :-)
  • Grodt #3
    Én is kíváncsi vagyok rá, de egyáltalán nem a trailer miatt... azért a mai trailerek mellett ez elbújhat, sőt szerintem az IG2-é is sokkal jobb ennél..
  • TomecK #2
    A reklámok már csak erre valók nem igaz ? :)
  • Woodsnail #1
    Kíváncsivá tett.