Ötvös Tibor

1 milliárd felett a Call of Duty: Black Ops

Nem nagyon hatotta meg az Activisiont, hogy az Infinity Ward - tulajdonképpen - elhagyta őket, hiszen a Treyarch remekül töltötte be a helyettes szerepét.

Eme tény alátámasztásához elég megnézni azt, hogy a legújabb Call of Duty rész, a Black Ops mekkora siker szerte a világon. Bár megítélését tekintve elég érdekes helyzet állt elő (az eddig beküldött olvasói szavazatok alapján mind az Év játéka mind pedig az Év csalódása listán szerepelni fog a cím), de anyagilag kirobbanó sikert tudhat maga mögött a Treyarch.



Az Activision épp tegnap jelentette be, hogy a Call of Duty: Black Ops bevételei elérték az 1 milliárd dollárt, ami elképesztően hatalmas összeg. Ráadásul a kimutatások szerint több mint 600 millió órát töltöttek a játékosok magával a programmal. A kiadó repes az örömtől, hiszen "mindössze a Black Ops és az Avatar volt képes ekkora bevételre szert tenni ennyire rövid idő alatt."

Közben azért nem hagyják nyugodni az Infinity Ward ügyét sem. Tegnap bejelentették, hogy kerek 400 millió dollárra perlik be a csapat két alapítóját, Jason Westet és Vince Zampellat valamint az Electronic Artsot. Az Activision szerint ugyanis szerződésszegés történt és ebben komoly szerepe volt a konkurens kiadónak is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gyuszopapa #25
    Úgy látom hasonló a véleményünk.
    Nem tudom hogy a Red Orchestra legújabb részére felfigyeltél-e.
    Az se hülyegyerekeknek készül.
  • Skynet #24
    A fejlövéssel nincsen gond mivel annyira szutyok gagyi szintre van csökkentve a játk színvonala hogy egy rakatszor 1 méterrel a fej mellé a levegőbe lőve is fejlövést ad a játék...
    Azzal sincs gond hogy nem realisztikus...A gond az hogy olyanszintűre van butítva hogy minden noob idióta tudjon vele fragelni. A COD mostanra autista idiótáknak való szenny lett,a népszerüség nő mert a célközönség az óvoda lett...A színvonal pedig gyakorlatilag mélyponton van.
  • sanyicks #23
    én nem szarom le, ugyanis az élet(általában), változatos... tehát ha valami reális, akkor az változatos... tudod arcade faltól falig autóverseny, vs különböző burkolaton máshogy viselkedő, megdobódó csúszkáló, eső/napsütés/hó autó szimulátor
  • Julius Caesar #22
    Tréárk :D
  • Rowlend #21
    Azért annyira nem bugos a játék, hogy az élvezet rovására mennyen :) Fejlövésnél pedig eddig nekem sosem volt gond.
  • RecoPhile #20
    Ha egy játék tele van hibákkal az élvezet rovására megy. ;) Ezt nem tudtad? Mellesleg, azért ha fejest adsz egy játékban 1golyóval akkor "illene" meghalnia az ellenfelednek még egy arcade-shooter játékban is! :) Vagy nem így gondolod? Ám, ha CS-hez hasonlítanám CoD-t akkor azt mondanám, hogy sokkal valóságosabban viselkednek a fegyverek benne, mint CoD-ban. (CoD4-es tapasztalatok alapján). :)
  • Garrett27 #19
    Megismétlem a múltkor leírtakat, mivel ez a cikk is ismétlődő: nekem ez a COD nem jött be. Bábuképű valamiknek tűnnek a figurák, a BF után próbáltam ki, és ez volt az érzésem. Az egész történet is olyan semmilyen sem vót. Az MW2 tetszett nagyon. Ez meg sehogyse...
  • Rowlend #18
    Nem leszarom mennyire reális? Esetleg nem a valóéletet kéne keresni ezekben a játékokban :) Hát basszus élvezni kell a játékot nem pedig a hibákat keresni benne, ha pedig nem tetszik van kismillió más játék.
  • Gyuszopapa #17
    Azt írtam "is".
  • armageddon666 #16
    Egy szóval nem mondtam, hogy PCre nem érdemes kiadni. Azt mondtam újszerűt nem érdemes kiadni. A BC2 egy már bevált formulát használ.

    Mellesleg multiplatform.