25
  • Gyuszopapa
    Úgy látom hasonló a véleményünk.
    Nem tudom hogy a Red Orchestra legújabb részére felfigyeltél-e.
    Az se hülyegyerekeknek készül.
  • Skynet
    A fejlövéssel nincsen gond mivel annyira szutyok gagyi szintre van csökkentve a játk színvonala hogy egy rakatszor 1 méterrel a fej mellé a levegőbe lőve is fejlövést ad a játék...
    Azzal sincs gond hogy nem realisztikus...A gond az hogy olyanszintűre van butítva hogy minden noob idióta tudjon vele fragelni. A COD mostanra autista idiótáknak való szenny lett,a népszerüség nő mert a célközönség az óvoda lett...A színvonal pedig gyakorlatilag mélyponton van.
  • sanyicks
    én nem szarom le, ugyanis az élet(általában), változatos... tehát ha valami reális, akkor az változatos... tudod arcade faltól falig autóverseny, vs különböző burkolaton máshogy viselkedő, megdobódó csúszkáló, eső/napsütés/hó autó szimulátor
  • Julius Caesar
    Tréárk :D
  • Rowlend
    Azért annyira nem bugos a játék, hogy az élvezet rovására mennyen :) Fejlövésnél pedig eddig nekem sosem volt gond.
  • RecoPhile
    Ha egy játék tele van hibákkal az élvezet rovására megy. ;) Ezt nem tudtad? Mellesleg, azért ha fejest adsz egy játékban 1golyóval akkor "illene" meghalnia az ellenfelednek még egy arcade-shooter játékban is! :) Vagy nem így gondolod? Ám, ha CS-hez hasonlítanám CoD-t akkor azt mondanám, hogy sokkal valóságosabban viselkednek a fegyverek benne, mint CoD-ban. (CoD4-es tapasztalatok alapján). :)
  • Garrett27
    Megismétlem a múltkor leírtakat, mivel ez a cikk is ismétlődő: nekem ez a COD nem jött be. Bábuképű valamiknek tűnnek a figurák, a BF után próbáltam ki, és ez volt az érzésem. Az egész történet is olyan semmilyen sem vót. Az MW2 tetszett nagyon. Ez meg sehogyse...
  • Rowlend
    Nem leszarom mennyire reális? Esetleg nem a valóéletet kéne keresni ezekben a játékokban :) Hát basszus élvezni kell a játékot nem pedig a hibákat keresni benne, ha pedig nem tetszik van kismillió más játék.
  • Gyuszopapa
    Azt írtam "is".
  • armageddon666
    Egy szóval nem mondtam, hogy PCre nem érdemes kiadni. Azt mondtam újszerűt nem érdemes kiadni. A BC2 egy már bevált formulát használ.

Mellesleg multiplatform.
  • Gyuszopapa
    Hát igen,de például a BFBC2 megmutatta hogy azért pc-re is érdemes játékokat kiadni(az EA GAMES el is ismerte hogy a számok be is bizonyították ezt).Jó nem a legtökéletesebb és vannak hibái de még így is az egyik legjobb.Sajnos sokan azért nem kedvelik mert nem magányos rambóknak való hanem igazi közösségi játék,barátokkal,klántársakkal együtt játszva iszonyú jó.Nem is készült másnak mint a BF sorozat,csapatalapú FPS-nek.
  • armageddon666
    Ezt lehet olcsón előállítani, erre van SZÉLES KÖRBEN igény, ez a bejáratott modell. Nem gazdaságos kísérletezni. Nem tudom adnál-e pénzt valami hardcore RTS projektre, vagy valami innovatívra, ami jó eséllyel befuccsol, de legalábbis sok pénzt és időt emészt fel, és kevés embert "szólít meg".
  • Zolivok
    stratégiánál ott van a theocracy na az összetett
  • Gyuszopapa
    Utolsó cod ami a gépemen volt az a cod5 waw.Az még örömet okozott.A többit kipróbáltam a havernál mivel volt olyan hülye hogy megvette.De én nem fogom még a warez verziót se felrakni nem ér még annyit se hogy letöltsem.Mellesleg nem csak az fps játékoknál esik a színvonal.
  • armageddon666
    Ha annyira arcade es egyszeru a jatek akkor erre a legjobb megoldas, hogy beallj a hadseregbe aztan az mar nem lesz olyan arcade meg egyszeru!

Falnak megyek a hadsereggel való példálózástól. Mert ugye kurvára ugyanaz a kategória a kettő. Ha túl egyszerű a GTA, menj mészárolni az utcára. Ha túl árkád szar az NFS, akkor vegyél többszázezer dolláros autókat és irány a versenypálya. Ha túl egyszerű neked XY stratégia, akkor... Hmmm, na akkor mi van?

akkor alkossatok ti valamit es tegyetek valamit le az asztalra.

Ez a másik meredek dolog. Ha nem ízlik a kenyér, süss magadnak? Hát nem éppen. Ezekért a játékokért az alkotókat megfizetik, ez a munkájuk. Jóska meg Pisti simán mondhatja, hogy szar. Az a baj, hogy még ha tudnák is hogyan lehet jót csinálni, nem tudják megvalósítani, mert esetleg a készítőkkel ellentétben nincs meg a képzettségük hozzá. Illetve ha még az meg is van, akkor is ott a tőke hiánya. És amint jön a kiadó, jön a belepofázás is. A-a, azt nem lehet, mert szűk lesz a célcsoport, az nem lehet, mert megnöveli a költségvetést, kell bele ilyen meg olyan, mert ezért kaptunk kis pénzt, és persze holnapra!

Amugy a fejemet tennem ra, hogy ezen emberek 90%-nak szinten ott lapul a Black Ops mas tarsaival egyut a merevlemezen es sok-sok oromorat szerzett mar nekik...

Ez viszont így igaz.
  • Zolivok
    LEGENDÁRIUM VAGYOK MUAHAHAH
  • Eriongtk
    DE! Amit nem értek, miért fáj az sokaknak, ha sok ember örül és élvezi a cod sokadik kiadását?

Nekem csak az fáj, hogy elsők közt vettem meg a játékot - sajnos - és nem tudok vele játszani mert olyan ordenáré módon el van 'bazsva'. MW2/MW fut a gépemen ilyen 70-100 fpsel folyamatosan, BOban pedig örültem ha volt 15 (!). Pc-n van meg, konzolom nincs, felőlem arra a Game Of The Millenium címet is megkaphatná, az hidegen hagyna, ha nekem pécétulajnak játszhatatlan. Ami alatta van motor az egy hulladék, betát adtak ki, méghozzá nem is olcsón - ismét: sajnos elsők közt vettem meg -, nem arról van szó, hogy pár bug, vagy valami... i7es gépeken halt meg a cucc (tehát azoknak is, akiknek a gépe bőven a minimum fölött volt), mert szarul volt kódolva: olyan konzol portot kaptunk, hogy csak lestünk - a játék maga is konzolként tekintett a gépre erőforrás használatot tekintve. Steamen az idevágó topicban 1 nap alatt 300 000 nézettséget, és több tízezres (!) hozzászólást generált.
  • RecoPhile
    CoD4 sem volt jó ebben a szempontból. Lövöd fejbe és majdnem leszakad a feje helyéről, de olyan mintha semmi baja nem lenne. Te belelősz egy egész tárat és semmi, de ő beléd lő 3-4 golyót és már hulla vagy... mondom ez szép. Bírtam kb. 400 órát azzal. De még módok sem nagyon tudtak akkorát lökni a játékon, hogy élvezetes legyen. CoD1-2 jó volt. Ott még ilyenek elviselhetőek, mert hát azért még akkor annyira nem volt még annyira "öreg" q3 motor. De most már szánalom, hogy azt a motort nyomatják még mindig...........
  • NovaTerra
    Pont ez a lényeg, ha úgyse veszed, meg akkor milyen alapon mondhatja valaki, hogy szar, stb. Rendben kipróbálta, játszik vele, de nem költött rá. Nem igazán van alapja a reklamációnak. A lopott kocsit se viszik vissza, hogy a fékkel gond van. Ne értsetek félre én se vettem meg, a cod4-ért még fizettem, de nekem az se iagazán érte meg, mert keveset multiztam. DE! Amit nem értek, miért fáj az sokaknak, ha sok ember örül és élvezi a cod sokadik kiadását?
  • narumon
    Aki harci szimulátorral akar játszani az majd játszik azzal. Nekem lövöldözni bőven jó a COD (pénzt azért én se adnék érte), ha komolyat akarok játszani akkor úgysem lövölde lesz az...
  • Skynet
    Hát akkor van egy rossz hírem,a fejedet már rakhatod is lelelé.
    Az MW2 pc-n gyakorlatilag bukás volt ha a többi COD részhez hasonlítjuk színvonalban és a játékosok mennyiségében/xy eltelt idő után. A COD7 még ezt is alulmúlta.
    A COD4 volt az utolsó valamire való COD játék,bár ott is lengett már a léc,de modokkal,tiltásokkal menthető volt.
    Rohadtul nem arról van szó hogy azért utálja a TÖBBSÉG pc-n a COD-ot mert ez a trendi. Azért utálja a pc-s nagytöbbség mert a régi hangulatos tudást is igénylő arkád,pörgős multifps-ből egy agyatlan húgyfosba butított szart csináltak,telenyomva norecoil fegyverekkel,autista óvodásoknak való perkekkel és harmatosfosgyenge hitreggel (számtalan videón látni hogy félméterrel emberre menő lövéseket is bead fejlövésnek meg minden szarnak).....
  • MaT
    Hat erdekes, hogy rengeteg embernek ez a velemenye es, hogy nektek semmi sem jo. Ha annyira arcade es egyszeru a jatek akkor erre a legjobb megoldas, hogy beallj a hadseregbe aztan az mar nem lesz olyan arcade meg egyszeru! Szanalmas, hogy az emberek leszolnak minden egyes jatekot aminek van folytatasa es kulonbozik esetleg hasonlo mint az elodje... akkor alkossatok ti valamit es tegyetek valamit le az asztalra. Amugy a fejemet tennem ra, hogy ezen emberek 90%-nak szinten ott lapul a Black Ops mas tarsaival egyut a merevlemezen es sok-sok oromorat szerzett mar nekik... Ne ertsetek felre, altalanossagban beszelek de ez a "utaljuk ezt meg azt a jatekot mert most ez a trendi" hozzaallas mar kezd tenyleg nagyon faraszto lenni.
  • Gyuszopapa
    Ja.Az a legnagyobb gond hogy az igazi harci szimulátorok(arma és társai)és ezek az ugynevezett árkád lövöldék között egyre nagyobb az űr.A BF sorozat próbálná ezt az űrt betölteni kisebb nagyobb sikerrel de más nem nagyon próbálkozik.Sajnos minden kiadó ezt látja hogy mekkora sikert ér el és meg se próbálkoznak valami érdemlegeset alkotni.
  • tttttom
    Inkább csak azért nagy a vásárló közönség, mert az ilyen egyszerűségekre van igény...
  • Gyuszopapa
    Hát érdekes,minél szarabb egy játék annál többet adnak el belőlle.Mondjuk már egy 3 éves gyerek is tud vele játszani persze hogy nagy a vásárló közönség.