Ötvös Tibor

Új kontinens a negyedik World of WarCraft kiegészítőben

Az Activision nagyon nagyot húzott, mikor összeolvadtak a Blizzarddal és ezzel olyan címeket szereztek meg, mint a Diablo, a StarCraft vagy a jelenleg létező legsikeresebb MMO, a World of WarCraft.

A játékhoz holnap jelenik meg a harmadik kiegészítő, a Cataclysm, melyben új fajokat vehetünk az irányításunk alá, de a Blizzard már a negyedik csomagon gondolkodik. Legalábbis Greg Street, a vezető dizájner ezt árulta el a harmadik kiegészítő megjelenésének alkalmából.



"Szerintem a következő kiegészítőben mindenképpen behozunk egy új kontinenst, de ennél több lesz benne. Több, mint a Burning Crusadeben, ahol a játékosokat egyszerűen elküldtük egy olyan helyre, ahol még nem jártak. Szerintem az Északi Királyságok és Kalimdor most mindenkinek megfelel, nem kell velük foglalkoznunk. Pár kisebb területen kicsit csiszolnunk kell, de alapjaiban itt nem kell semmit megpiszkálnunk."

"Másrészről viszont a történeten kicsit változtatnunk kell, egyenletesebbé kell azt tennünk. Most egy kicsit zavaros a sztori, hiszen szinte visszafelé haladunk az időben, de a következő kiegészítőben megpróbálunk sok szálat lezárni és csak utána nyitni újakat. Erre azonban még várni kell, hiszen a csapat jelenleg a Cataclysm javításain dolgozik és leghamarabb csak jövő nyáron térhetünk rá a negyedik kiegészítőre."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #2
    Ez a Wow tortenetek egyik legnagyobb epic failje..:D (Mondjuk az nem lepett meg,hogy Cata aktivalaskor a login szervere(ek) kartyavarkent omlottak ossze...pedig hat "felkeszultunk ra...")
    Masreszt az az "eszaki kiralysagok" legyen inkabb keleti (Eastern Kingdoms)
  • FoodLFG #1
    "We're aware level 80 characters aren't gaining experience and it's being investigated."