Ötvös Tibor

Folytatódik a Ghostbusters

Folytatódik a tavaly, hosszas viszontagságok után végre megjelent Ghostbusters játék, mely nem aratott túl nagy sikert a játékosok körében.

Bár az eladások végül is elfogadható eredménnyel zárultak, az Atari azonban mégis úgy döntött, hogy teljesen más irányba folytatja a történetet. A tavalyi első részben látott játékmenet ugyanis alapos változásokon esik át és a külsö nézetes akciójáték helyett egy Alien Breed-szerű megjelenítést kap.

Klikk ide! Klikk ide!

A Ghostbusters: Sanctum of Slime címet kapott folytatásban ismét az első részben megismert Kezdő bőrébe bújhatunk, de ezúttal a négy fős ko-op-nak köszönhetően három ismerős szellemirtó társunk oldalán irthatjuk az ellenséges szörnyeket. A fejlesztők szerint hatalmas főellenségek várnak ránk, akiket csak a négy játékos taktikázásával lehet majd megölni.

A Ghostbusters: Sanctum of Slime 2011 tavaszán jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balumann #3
    Nekem az első rész az tetszett, pláne az ahogy megoldották a fegyvereket, pl. a szellemek elkapását, az elugrás, a hangulat, ötletes pályák, stb.. Csakhát tényleg a szokásos gyengeségek, rövid, lineáris, a mozgások irányítása gyenge, és semmi multiplayer vagy coop vagy ilyesmi, semmi olyan lehetőség ami egy kicsit hosszabbítaná az élvezhetőségi időt. Nahmeg tényleg elég optimalizálatlan volt, gépigényéhez képest ronda.
    Egy ugyan ilyen típusu második rész, coop + pályaszerkesztővel óriási lehetett volna szerintem, hibát követnek el ezzel az Alien Breed szerű játékstílussal. Engem így már nem is érdekel egyáltalán.
  • mrzed001 #2
    A sztorija viszont piszok jó volt ... meg az üzenetrögzítőn is volt jópár poén, meg a beszólások ... egyedül Bill Murray szinkronja volt sz.r, érződött rajta, hogy nem szívből csinálta.

    De a sztori, arról csak áradozni lehet. Ahogy összeállt benne az első 2 film, ahogy megmagyarázták az abban lévő dolgok eredetét ... zseniális.

    Jöhet a folytatás :D
  • Julius Caesar #1
    Az elsőben nem is volt co-op pécére. Anélkül meg a szokásos hype gamma volt: 4 órás játékidő, pocsék optimalizálás, nulla újrajátszhatósági faktor.

    Ez a külső nézetes dolog meg jól is elsülhet, de nekem az első váll-nézegetős modellje is bejött. Csak ne lehetett volna érezni, hogy kontrollerre van...