Ötvös Tibor

A Soul Reaver hőse a Tomb Raiderben?


Egy ideje már a piacon van a Lara Croft and the Guardian of Light, mely viszonylag szépen fogy mindhárom platformon.

Hamarosan meg is jelenik az első komolyabb DLC csomag, mely ráadásul igazán parádés tartalommal rendelkezik majd. A játék hivatalos Twitter oldalán ugyanis a Crystal Dynamics feltett egy érdekes kérdést, mely sokakat örömmel tölthet le. Ez a következő: "Mely karakterek legyenek először letölthetők a játékhoz? Kane & Lynch vagy Raziel & Kain? Ti döntötök!"


Ráadásul egy video is felbukkant a neten, melyen már valaki a Blood Omen és Soul Reaver hőseivel mászkál a Guardians of Light pályáján. A dolog mindenképpen pozitívumként könyvelendő el az Eidos részére és reméljük, hogy ezzel azt is felmérik, hogy mekkora igény lenne egy újabb Blood Omen vagy Soul Reaver részére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #12
    Megértem, hogy féltitek a játékot a bukástól és attól, hogy elcsesznek egy legendát a mai néha ostobának mondható játékigények miatt, én azért bízom annyira a készítőkben, hogy tudják mivel lehet méltó folytatást csinálni a játéknak! :)
    Ennek a játéknak a neve is hatalmas ebben a műfajban, szerintem igény már csak ezért is mutatkozna rá. Több része volt már, nem kell kitaposni vele semmilyen utat és pontosan tudják mit várnak el a vevők ettől a játéktól! Nem hiszem, hogy a mai trend elhúzná az eddig bevált irányvonalat a játékkal kapcsolatban...
  • shelbypro #11
    Nem szokásom fórumokra írogatni, de úgy vélem most ezt le kell írnom!!!
    Én 100%-ig egyetértek "Ry0K3N"-el, meg is mondom miért.
    Bele gondoltam mennyi jó része volt a Soul Reaver-nek, mibe Kain @ Raziel viaskodtak egymással, és mindnek volt egy egyfajta játék világa, ami mindegyik részben érezhető volt,és ezt a legnehezebb megcsinálni, sőt ha lesz folytatás akkor fenntartani.Azokat a "szöszölős" játékélményt mit nyújtott a gém, no meg a játék történetet, amiknek mind jó példamutató folytatásai voltak.
    És valljuk be a mai gémek, már nem ilyenek, ne értsétek félre jók a mai gémek én is zúzok most is párat, de azért ez a Soul Reaver más világot képvisel, mit ha elrontanak, már nem lesz ugyanaz, megszűnik létezni a varázsa. LEGYEN ÚJ RÉSZ,ÁM DE AKKOR ADJANAK BELE MINDENT, ÉS MARADJON MEG A RÉGI JÁTÉK ÉRZÉS, S ÉLMÉNY.Mert egy kis hiba és oda a varázs!...
  • Ry0K3N #10
    Ismerős szitu :D mikor van hogy az ember fél órákat azzal szöszmötöl hogy hogyan lehet továbmenni. De az a baj pont az ilyeneket egyszerűsítik a mostani új játékokban.
  • Rotcsa #9
    Nem hiszem. Eddig is olyan jó kis feladványok voltak benne! :)
    SOkszor viszont szitkozódtam, mert nem tudtam még a honosított verzióval sem, hogy mi a feladat. Némely ugrás olyan nehéz volt,hogy elhinni alig tudtam, komolyan gondolják-e, hogy arra kell felugranom, vagy adott feladványt megoldanom csak úgy lehet, ha "oda" ugrok....:)
  • Ry0K3N #8
    Igény lenne rá csak a megvalósítástól félek hogy egy 0 IQ val 4 óra alatt kitolható hulladél lenne belőle.
  • Gulyu84 #7
    Na már tudom mit fogok maeste újrajátszani
    All hails of Raziel
  • Rotcsa #6
    Jól értem,hogy azzal akarod magyarázni a várható bukását az esetleges új résznek, hogy nem lenne igény egy ilyen műfajra? Szerintem elég sokan ráharapnának, mivel tényleg egy legenda. Gyakorlatilag egy saját univerzuma van egy nagyon szövevényes,komplex,nehezen követhető történetmenettel. Ha ezt követik, és csinálnak rá egy jó grafikát, valamint egy normális irányíthatóságot, akkor elég nehéz elkúrni sztem.:)
    A rajongók mai napig várják a sorozat végleges befejezését! Remélem az új tulajdonos lát fantáziát ebben a játékban is elindítja újra! :)
  • Ry0K3N #5
    A mai játékpiaci igényeket figyelembevéve talán jobb ha nem lenne mert csak elkúrnának egy legendát. A mai grafikai színvonallal viszont a régi részeket egy Tomb Raider Annyversary féle feldolgozásban szívesen viszontlátnék. Ja és http://www.youtube.com/watch?v=G4FHaDT5mMs meg http://www.youtube.com/watch?v=bDdh3vRD89k.
  • lucifer9393 #4
    Fail a cikk címe mivel ez Lara Croft és nem Tomb Radier kedves szerkezstő...
  • Rotcsa #3
    Wááá, mekkora lenne, ha csinálnának újabb LOK-részket....
    Az egyik legjobb történetet követő játék a világon! :))
    Anno kedvencem volt!