Ötvös Tibor

Hibázott az EA Sports a FIFA '11-ben

Eléggé felháborította az angol másodosztályban szereplő Lincoln City rajongóit és játékosait az Electronic Arts, mert nem követte a csapat mezváltását.

A FIFA '11 egy kiemelkedően jól sikerült focijáték lett, melyben hibát találni viszonylag nehéz (kritikánk itt olvasható a játékról). Az eladások is azt tükrözik, hogy a sorozat visszatért a régi dicsfényéhez, de azért nem mindenki volt felhőtlenül boldog a megjelenést követően. Az angliai Lincoln City focicsapat eléggé felháborodott, mikor meglátta, hogy a tavalyi mezükkel szerepelnek a játékban.



A csapat ugyanis a nyáron új mezt készített, melyen új szponzor szerepelt és ezzel együtt megváltozott a mintázat és a szín is. Hivatalos közleményükben csalódottságuknak adtak hangot a csapat vezetői és felhívták a hibára az EA figyelmét is. A kiadó szinte azonnal reagált a dologra egy közleménnyel.

"Jelen pillanatban a Lincoln City a FIFA '11-ben a tavalyi felszerelésével szerepel és ezen még a régi szponzor látható" - ismerte el az EA szóvivője. "Elnézést kérünk a csapattól, a szponzortól és a rajongóktól és már gőzerővel dolgozunk a hiba kijavításán, mely egy letölthető frissítés formájában jelenik meg és azon már az új szponzor, a GoCar szerepel majd."

"Miközben nagyon csalódottak vagyunk a szponzorunkkal történtek miatt, de azt azonban el kell ismernünk, hogy az EA Sports nagyon gyorsan és korrekten reagált a történtekre. Megértettük, hogy az online frissítéssel kijavítják ezt a hibát."

Az angol sajtó szerint "a másodosztályban szereplő csapatoknak örülni kellene, hogy egyáltalán szerepelnek a játékban és nem apróságokon kiakadni, hiszen a Premier League fele sem a saját stadionjában játszik a FIFA '11-ben."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalaposkan #6
    Azonnal patch-et nekik!!! Hát milyen dolog ez, egyáltalán, hogy tudnak az EA-nál nyugodtan aludni, amíg a Lincoln city meze nincs rendben! Sokmillió játékos várja, hogy irányíthassa őket, de nem ismeri fel a játékosokat a régi mezben, hát ez borzasztó... Egyébként egy apró kiigazítás: a csapat a NEGYEDOSZTÁLYBAN szerepel! (úgy látom a cikkíró nem nagyon ismeri az angol rendszert, ahol az elsőosztály a Premier League, a másodosztály a Championship, a harmadosztály a League One, a negyedosztály pedig a LEAGUE TWO
    Úgyhogy lemészárolni az EA-t mert egy magyar megfelelőjét nézve megye 1-es csapatot rossz mezben mert ábrázolni!!
  • avengir #5
    "Jelen pillanatban a Lincoln City a FIFA '11-ben a tavalyi felszerelésével szerepel és ezen még a régi szponzor látható"
  • sanyiute #4
    cskameg súgom
    2006tól - 2008 ig amikor AS Romát kiválasztod nem a Római farkas van címerként manager módnál hanem aHull City-s Tigris na m1...
  • Julius Caesar #3
    Hát ezen a cikken most komolyan röhögtem egyet. Illetve nem a cikken, hanem az eseten.

    A #1 HSZ meg fokozta :D
  • WinG #2
    istenem, ez tényleg borzalmas hiba. álmatlan éjszakáim lesznek :(
  • endale #1
    Ja-ja, meg az egyik másodosztályú csapat balszélsőjének más a frizurája. A fodrásza már pert fontolgat.