Ötvös Tibor

Vegyes fogadtatást kapott a Medal of Honor

Nem mondható pozitívnak az a fogadtatás, amit a megújult Medal of Honor kapott.

Az első kritikák ugyanis eléggé megosztóak voltak. Voltak olyanok, akik teljesen odavoltak a játékért és 8 vagy 8,5 pontot adtak rá (például az Eurogamer és a GameMaster), de akadtak olyan, nem kisebb névnek számító sajtóorgánumok, akik csalódásuknak adtak hangot. Az Edge például 7 ponttal jutalmazta a rebootot, az IGN pedig 6 pontot adott rá.



Elemzők szerint ezek a kritikák és azok tartalma (például a játékidő mindössze 4 óra) komolyan befolyásolhatják a Medal of Honor eladásait. Erre természetesen az EA is reagált és hivatalos közleményükben úgy nyilatkoztak, hogy "ez nem egy rövidtávfutás, hosszú távon gondolkodunk és bízunk a sikerben."

A Medal of Honor október 15-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #19
    stalker sorozat, arma sorozat. a többit cylonflatus leírta.
  • koschwarz #18
    figy, már a megjelenés napján voltak hirdetések, és azóta is minden nap van 1-2...mi ez ha nem gáz? egyébként gondolom megvették, végigvitték a single-t, a faék multival nem akarnak/tudnak játszani, úgyhogy gyorsan továbbadják. 5-6 k-ért már lehet használt mohát venni.
  • cylonflatus #17
    Brothers in Arms: Hell's Highway, Dark Messiah of Might and Magic, DOOM 3: Resurrection of Evil, Crysis, Crysis:Warhead, Stalker, Half-Life 2, HL.Ep.1., HL.Ep.2.... és még sorolhatnám. A második mondatod meg betudom annak, hogy valószínűleg elég fiatal lehetsz még. Ha nem így van, akkor gratulálok: ilyen sületlenséget, logikát nélkülöző ostobaságot ma még nem olvastam, mondok is valamit, csak hogy tanulj. Szóval a blabla így szólt:
    "...ja és ilyen alapon köszönjük nektek pécéseknek a patch rendszert, vagyis hogy szart adnak ki a kezükből a fejlesztők eleve, mert nektek warezbéláknak jó az is, majd foltozgatjátok."
    Na erre mondok neked valamit barátom: ez pont fordítva igaz! Éppen hogy a pc-s gémerek köszönhetik nektek, a konzolos kiadók pénzéhes tetű bandájának az igénytelen, összecsapott, szar pc-s portokat.
    A Warezbélával meg csak maradj csendben, úgy lehet több eredeti programom van, mint neked...
  • es5eNCe #16
    Én most vittem végig, kb 4 óra a játékidő ebben senki nem hazudott. A játék maga elmegy vannak benne jó elemek, lehetőségek de nagyrészt kihasználatlanok maradnak ezek. Sajna mire az utolsó pályára eljutsz pont meg is unod ha addig nem tetted. Eléggé egyhangú kevés változatosságot kínál, a látványra nincs panasz mert szépnek szép de ez ma már kevés. Tartalom nincs mögötte és ezért pénzt kiadni nem érdemes, kivéve ha 2-3 körül mozog (amit kétlek). Ennek is az lesz a sorsa mint a MW2-nek is hogy a sok hülye aki előrendelte majd minél előbb túl akar adni rajta de senkinek nem fog kelleni. Ami megmentheti a játékot az a multi de erről nem tudok nyilatkozni!
  • Ry0K3N #15
    A patch miatt sírni meg a fejlesztőknél lehet nem nem az én bajom hogy konzolra azonnal teszteletlenül kell kiadni a sok IQ 0 nak a sok 4 órás szar úgyis megveszik mert pcre előre ki tudják próbálni és megnézni mekkora egy hulladék is a termékük.
  • Ry0K3N #14
    Far Cry és az nem 4 óra volt az hétszentség és akkoriban az volt egy majdnem jó játék, visszasírom azokat az időket
  • Hans von Luck #13
    Most már én sem veszem meg az biztos...a 4 órájukat feldughatják ahova akarják...megvárom a BC2 Vietnamot, arra költöm a zsét...
  • Szefmester #12
    Szóval szerinted értelmesebb lenne kiadni +1 év tesztelés után, jóval drágábban hiszen a költségeket megnyomja a visszatartott játék.

    Régen kénytelenek voltak tökéletesre csinálni mert ha véletlen hiba marad benne az teljes bukta volt anyagilag hisz javíthatatlan volt.

    Most pedig képesek az esetlegesen nem felfedezett, vagy a különböző gépek miatti hibákat kijavítani.
  • KP27 #11
    4óra játékidő? ne röhögtessenek már :D
  • Balumann #10
    Abban egyet értek azthiszem én is, hogy végülis a játékok hossza, minősége, előre helyett inkább visszafejlődése többnyire (grafikát meg fizikát kivéve) nem a konzolosodás miatt van. Ha nem lenne konzol, és PC-re adnának ki mindent, akkor azok közül akik konzolra megveszik a játékokat, ugyan úgy meg lennének elégedve pc-n is ezekkel.

    De azért az biztos, hogy valamennyire azért a multiplatform jelenség maga erősen visszafogja a játékok fejlődését, ráadásul a konzolok korlátozott lehetősége (mivel nem fejleszthető hardverek, limitált irányítási lehetőségek, tárhely) szintén biztos, hogy nem igazán tesz jót a PC terén, ilyen téren pedig azért sokaknak lenne kicsit nagyobb elvárása Pc-n.

    A patch rendszert azt meg aztán tényleg ne a PC-nek köszönd, ha jobb minőségben, kevesebb hibával adják ki a játékot, több eséllyel adnak el belőle többet (és ebben a warez például pont, hogy ösztönző hatású, mert az emberek ki is próbálhatják, mielőtt eldöntik, megéri-e kiadniuk rá pénzt). Konzolon nem a warez kipróbálás a divat, demóból meg nem derülnek ki olyanok, hogy mennyi időn belül lesz kurva unalmas, meg mennyi bug lesz jelen a játék során (pláne patch előtt).

    Játékokat ígyis úgyis kiadják, az meg egy lehetőség, hogy a később kiderült hibákat be tudják foltozni.