Ötvös Tibor

Oculus Riftre jön a Medal of Honor: Above and Beyond

A Respawn új Medal of Honor játékon dolgozik, mely azonban csak Oculus Riftre jelenik meg.

A Respawn Entertainment tagjai anno a Call of Duty fejlesztőcsapatából váltak ki, mert az Activision nem engedett nagyobb teret a sorozat fejlesztésekor. AZ új csapat hamar az Electronic Arts karjaiban találta magát és a Titanfall két részével meg is hálálták a bizalmat. Nagyjából két évvel ezelőtt pedig felreppent a pletyka, hogy az Oculus-szal dolgoznak egy közös projekten, melyről a héten rántották le a leplet.

A Medal of Honor: Above and Beyond a cég első VR címe, mely csak Oculus Riftre jelenik meg és hét év után az első új rész a franchiseban. A sztori szerint egy OSS ügynököt alakítunk, aki a francia lázadókkal karöltve próbálja felszámolni a náci vonalakat. A játék csak 2020-ban jelenik meg, de a trailer alapján érdemes rá várni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • monk00 #1
    Na, ez végre az igazi medal of honor hangulatát idézi. Biztos jó lesz, de ezért nem fogok venni 200 ezer forintért vr szemüveget. Egyébként is szerintem ezek a vr cuccok hosszútávon ártanak az egészségnek. És az a baj, hogy még nem telt el annyi idő hogy ezek hosszútávú káros hatásait vizsgálni, illetve kimutatni tudják. Így a sok hülye elhiszi hogy biztonságos. Pedig 10-15 év napi pár órás használat után sem merném ezt kijelenteni. Remélem sima pc-re is kiadják majd a játékot.