Ötvös Tibor

2012 tavaszán jön a StarCraft II: Heart of the Swarm

Korábban is foglalkoztunk már a StarCraft 2 trilógia maradék két darabjának megjelenési dátumával, de most úgy tűnik, hogy hivatalos premiert kapott a második rész.

A Battle.net projektvezetője, Greg Canessa tegnap úgy nyilatkozott a GDC Online rendezvényén Austinban, hogy "a Zergekre és Protossokra koncentráló epizódok elkészítése már gyorsabban megy, mint a Wings of Liberty esetében és mindössze 18 hónapra van szükségük a Heart of the Swarm befejezésére."



Így könnyen kiszámítható, hogy a következő fejezet leghamarabb 2012 áprilisában jelenhet meg. Addig is gőzerővel folynak a Diablo III munkálatai és már régóta pletykált új MMO fejlesztése is halad a maga útján, így a következő pár évben jól el leszünk látva Blizzard alkotásokkal.

Az már más kérdés, hogy mennyire fogadják kedvezően a rajongók azt, hogy - a mostani számítással - 2013 októberében lesz teljes a StarCraft 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fozerl #13
    Nevetséges a Blizzard. Magasról leszarja és kizsigereli a rajongókat. Így kell ezt csinálni a 21. században! Moslék banda! Hol van már a régi Blizzard!?
  • paraszgyerek #12
    Akkor nincs más, majd 2015-ben beruházok az egybecsomagolt, "Eztveddmeg" teszkógazdaságos verzióra :-)
  • Skynet #11
    A single-t bő vélig kitoltam,meguntam. A multi nem érdekel különösebben,lanpartira pedig alkalmatlan.
    Az egyetlen dolog ami érdekel volna főleg az a protos kampány.
    Ahoz pedig majd másfél év kell még,érthetetlen módon,mivel szaros új pályákról van szó,megspékelve kb 10 perc videóval és némi szövegeléssel hogy legyen sztori. Nevetséges.
    De persze valahogy be kell adni hogy az is egy nagy különálló valami lesz akárcsak a starfract 2, 1/3...:)
  • KP27 #10
    nekem a single player csalódás volt. közelse hozta az első rész illetve a brood war színvonalát/hangulatát. sem a küldetések, sem a sztorivezetés. a multi viszont jó.
  • Szefmester #9
    Ígéretnek jó volt, de a megvalósítás közel lehetetlen lenne, pláne egy blizzardnak akik elég ráérősen dolgoznak.
  • Tinman #8
    2013???

    Tehát az epizodikus megjelenés ismét megbukott. Vásárlói szemmel mindenképpen.
  • cateran #7
    cocc..a kampany kuldeteseinek a fele filler...csak a research pontokert csinalja meg az ember,de valojaban -a tortenet szempontjabol- nem oszt nem szoroz....
  • morden #6
    Azért nem semmi ez a blizzard, 15 év eltelik a komplett sc1 és sc2 között az sc2 kampűnyok nem nagy durranások nem kell 24 óra se (a beszámológ szerint) hogy végignyomja ez nem kezdő.
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Kiadták volna a Diablo III után, 2012-ben, de akkor egy hatalmas pakkban mindhárom kampányt - és a SC-rajongó sírás nélkül leperkált volna érte 100-140 dollárt, 25-35 ezer Ft-ot.
  • lenox01 #4
    Es akkor a 2013ban megjeleno verzio is ugyanazzal a grafikaval fog megjelenni? Pfff...pazar.