Ötvös Tibor

PC-re is jön a Dead Rising 2 DLC

A Capcom immáron rendszeresen átportolja konzolos sikercímeit számítógépekre is, aminek nagyon örülünk.

A nagyszerű Dead Rising folytatása is megkapta a PC-s változatát és a jelek szerint kellő mennyiségben fogy a programból, hiszen a legújabb hírek szerint a kiadó számítógépeken is elérhetővé teszi a játék első kiegészítő csomagját. Ráadásul a PC-sek szerencsésebbek is, hiszen ők egy pakkban tölthetik le azt, amit a konzolosok csak darabonként szólíthatnak magukhoz.

A Dead Rising 2-höz a Capcom 4 különböző pakkot jelentet meg, melyekkel új külsőt ölthetünk magunkra. Az elsőben pszichopaták lehetünk és az új fegyvereknek (láncfűrészek, balták, macheták stb) köszönhetően erősebbek és halálosabbak leszünk, mint valaha. A Soldier of Fortune Theme a lőfegyvereket helyezi előtérbe, míg a Sports Fan Packban igazi B-közepes őrültek lehetünk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Utóbbi "egyedi képessége", hogy bármennyit ihat, meg sem kottyan neki és sokkal halálosabbak leszünk a különböző sportágakban használt kellékekkel (például baseball ütő). Az utolsó tűnik a legérdekesebbnek. A Ninja Themeben az élőhalottak számára szinte láthatatlanok leszünk és kardunkkal illetve a különböző hajító fegyverekkel jóval nagyobb sebzést ejthetünk, mint alapesetben.

A DLC-k konzolokra október 12-től kezdve hetente jelennek meg, a PC-s premierről még nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!