Ötvös Tibor

Már készül a Dead Space 3?

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a Visceral hivatalos nyilatkozatban tudatta a játékosokkal, hogy aki szeretné lezárni a trilógiát, az mindenképpen vásárolja meg a Dead Space 2-t.

"Már feltérképeztük, hogy merre folytatjuk a harmadik résszel" - állította ma Steve Papoutsis, a játék producere. "Természetesen még nem mentünk nagyon mélyre, de például nemrég jelentettük meg az új könyvet, mely szerves része lesz a történetnek. Végiggondoltuk az egészet. De ennek véghez viteléhez szükségünk van a játékosok támogatására."



"Remélhetőleg a Dead Space 2 megjelenik, jó kritikákat kap és rengeteg játékos vásárolja meg. Így ugyanis kapunk egy esélyt arra, hogy elkészítsünk egy újabb részt. Az ugyanis senki nem várhatja el a kiadótól, hogy csak úgy engedjék a harmadik epizód elkészítését. Épp ezért nagyon keményen dolgoztunk, hogy lehetőségünk legyen elkészíteni a Dead Space 3, 4, 5, 6, 7, 10 és 20 részét is."

A Dead Space 2 január 28-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #1
    A Dead Space 1 valljuk be nagyon jó volt, de már ellőtték benne a legnagyobb csattanókat. Szerintem... Nehéz lesz hátborzongatóbbat mutatni, már a második részében is. Ebben egészen biztos vagyok.