Ötvös Tibor

Bemutatkozott az új Devil May Cry


A Capcom a ma kezdődő Tokyo Game Show előtt már bejelentette, hogy a héten négy új címet jelent be.

A felröppent hírre a rajongók rögtön egy következő Resident Evil illetve Devil May Cry játékot aposztrofáltak és a jelek szerint az utóbbi esetben igazuk is lett. A mai napon ugyanis a kiadó bejelentette, hogy készül a következő Devil May Cry játék, mely szimplán DMC néven fut majd.


A fent látható látványos trailerben sokan egy új hőst vélhetnek felfedezni, ám a jelenet végén kiderül, hogy ő bizony a sorozat főhőse, Dante - csak fiatalabb (és nyugatibb) változatban. A fejlesztésért a Ninja Theory csapata lesz a felelős, akik azonban részleteket még nem árultak el a programról.

A DMC első körben csak konzolokra jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #5
    Devil Is Crying :(
  • Andrex #4
    Ez...ez mi ez? Most komolyan, ezt a valamit fogjuk kapni a DMC 4 után? Amit néha még ma is előveszek? Ez egy vicc. Nem akarok előre ítélkezni, de ez per pillanat valami nagy kupac szarral egyenlő. Sose felejtem el pl. DMC3-ból az első küldi videóját. Az Dante. Ez egy nagyköpenyes homoszexuális tinibálvány kb. Meg mi a rák az a kard? Dante's Inferno-ból lopta? Ez egyenlőre eléggé fostalicska. DMC4 szintű játékot a népnek! :D
  • Kensin #3
    A júzerek kérésére hallgatni luxus...
    Multis co-op (Dante Nero egyszerre) DMC-ről álmodnak a fanok a fórumokon, ezek meg egy ilyen izét bemutatnak DMC néven..
    fail
  • ffxi #2
    De fassza. csak konzolra? :( A 4-et megvettem PC-re és ez a hála? :)
  • Tinman #1
    My name is Dantína... blokkolnám.