Ötvös Tibor

Újabb Valve klasszikus folytatódik

A Valve pár nappal ezelőtt arról tájékoztatta a rajongóit, hogy jövőre három olyan címet jelentenek be, amitől mindenki leteszi a haját.

Gabe Newell, a kiadó vezetője ma pedig tovább borzolta a kedélyeket, mikor a Left 4 Dead 2 bejelentését követő sokkot hozta fel, mint követendő példát. Ez annyit jelent, hogy hamarosan valamelyik játékuk folytatást kap, de rekord sebességgel adják azt ki. "Biztos, hogy hamarosan megismételjük ezt az "eljárást" - árulta el Newell.



Szerinted mi lesz a játék?
(Összesen 187 szavazat)
  • Left 4 Dead 3
    49 % (91 szavazat)
  • Portal 3
    25 % (47 szavazat)
  • Defense of the Ancients 2
    20 % (38 szavazat)
"Sokat tanultunk a Left 4 Dead 2 esetéből. Korábban úgy gondoltuk, hogy a vásárlóinkat nem szükséges meglepni. Vannak bizonyos elvárásaik irányunkban és mi ezeknek próbáltunk megfelelni. De ugyanakkor ott van a félelemmel teli várakozás is, melynek szintén meg van a maga szépsége. Az átlagos játékos így reagál: Ó, meglepődtem, mert valami jó történt!"

"A tradicionális meglepődés viszont lehet ilyen is: Ó, meglepődtem, mert valami borzasztó történt a sorozattal, amit gyerekkorom óta figyelemmel követtem." Hogy ez alatt pontosan mit is értet Newell, azt csak találgatni lehet. Mindenesetre ezek után nem lenne meglepő, ha a 2011-es első bejelentésük a Left 4 Dead 3 lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TreDoR #15
    Republic Commando 2 jöhetne, főleg, hogy le sem zárták az 1 végét, de sajna abból már nem lesz semmi :(
  • TreDoR #14
    Szerintem meg a következő 2 évben további 5 L4D-et sz*rnak ki, ebből az első három a "nagy bejelnetések" lesznek. Főleg, ha ez a fenti cikk komoly.
  • gvrv #13
    A HL-2, meg az epizódok mennek coop-módban, csak az ingyenes Sinergy modot fel kell telepíteni hozzá. Ajánlott kettőnél többen nyomulni vele, mert sokszor durván sok az ellen. Ha "jó az alakulat" (értem ezalatt a többi játékost), akkor nagyon jó móka coop-ban végignyomni a játékot... :)
  • Balumann #12
    Egyet értek, valami COOP legyen, felőlem lehet HL2 coop is, bár nekem nagyon tetszett a L4D 1-2 is.
  • Julius Caesar #11
    Személy szerint nekem a kettes l4d tetszett. Kövezzetek meg, a demó bejött. Tudom hogy a warez tönkretenni a multi örömét (biztos sok a csíter, meg a VALVe játékok multi-törtben nem az igaziak vhogy), de ha lenne rá dellám tuti megvenném.

    Persze én is egy hl folytatásnak örülnék jobban, de szerintem a l4d-et igazságtalanul szidják. Igenis mókás és szórakoztató játék. Igényes, szépen kidolgozott.
    Az,h ogy ilyen gyorsan kidobtak egy folytatást, nem szerencsés, de hát emberek... Pénzből élnek ők is, ha erre jönnek a népek.

    Mellesleg egyik legnagyobb sérelmem, hogy halo co-op módot kiszedték PC-s változatokból. Ja és ha már itt tartunk, Sw republic commando kettőt kérünk király co-op móddal.
  • Kerub #10
    HL3, EP3 vagy TF3

    Mást nem igazán tudnék elképzelni. Lassan tényleg fáklyás felvonulás lesz ha még egy L4D játékkal akarják "kellemetlenül meglepni" a kedves játékosokat.

    Személy szerint annak örülnék a legjobban ha új source engineet mutatnák be a HL3-al és egy új CS-vel
  • JaSoN HuNTeR #9
    minimum HALF-LIFe 3 vagy EP3... NEM KELL L4D...
  • ADAMEX9 #8
    Igazad van! Hol a HL2 EP3?
  • Ry0K3N #7
    team fortress 3
  • Mcsiv #6
    hát, a klasszikus szó úgy tűnik itt mást jelent, de a cikkben emlegetett címek közül mindegyik már újvalve gyártmány és messze vannak a klasszikustól.