Újabb Valve klasszikus folytatódik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Persze én is egy hl folytatásnak örülnék jobban, de szerintem a l4d-et igazságtalanul szidják. Igenis mókás és szórakoztató játék. Igényes, szépen kidolgozott.
Az,h ogy ilyen gyorsan kidobtak egy folytatást, nem szerencsés, de hát emberek... Pénzbõl élnek õk is, ha erre jönnek a népek.
Mellesleg egyik legnagyobb sérelmem, hogy halo co-op módot kiszedték PC-s változatokból. Ja és ha már itt tartunk, Sw republic commando kettõt kérünk király co-op móddal.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Mást nem igazán tudnék elképzelni. Lassan tényleg fáklyás felvonulás lesz ha még egy L4D játékkal akarják "kellemetlenül meglepni" a kedves játékosokat.
Személy szerint annak örülnék a legjobban ha új source engineet mutatnák be a HL3-al és egy új CS-vel <#whatever>#whatever>
Szerintem.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
www.adamexdesign.hu
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Korábban beígérteket be-nem-tartani tudnak.