15
-
#15 Republic Commando 2 jöhetne, főleg, hogy le sem zárták az 1 végét, de sajna abból már nem lesz semmi :( -
#14 Szerintem meg a következő 2 évben további 5 L4D-et sz*rnak ki, ebből az első három a "nagy bejelnetések" lesznek. Főleg, ha ez a fenti cikk komoly. -
gvrv #13 A HL-2, meg az epizódok mennek coop-módban, csak az ingyenes Sinergy modot fel kell telepíteni hozzá. Ajánlott kettőnél többen nyomulni vele, mert sokszor durván sok az ellen. Ha "jó az alakulat" (értem ezalatt a többi játékost), akkor nagyon jó móka coop-ban végignyomni a játékot... :) -
#12 Egyet értek, valami COOP legyen, felőlem lehet HL2 coop is, bár nekem nagyon tetszett a L4D 1-2 is. -
#11 Személy szerint nekem a kettes l4d tetszett. Kövezzetek meg, a demó bejött. Tudom hogy a warez tönkretenni a multi örömét (biztos sok a csíter, meg a VALVe játékok multi-törtben nem az igaziak vhogy), de ha lenne rá dellám tuti megvenném.
Persze én is egy hl folytatásnak örülnék jobban, de szerintem a l4d-et igazságtalanul szidják. Igenis mókás és szórakoztató játék. Igényes, szépen kidolgozott.
Az,h ogy ilyen gyorsan kidobtak egy folytatást, nem szerencsés, de hát emberek... Pénzből élnek ők is, ha erre jönnek a népek.
Mellesleg egyik legnagyobb sérelmem, hogy halo co-op módot kiszedték PC-s változatokból. Ja és ha már itt tartunk, Sw republic commando kettőt kérünk király co-op móddal. -
#10 HL3, EP3 vagy TF3
Mást nem igazán tudnék elképzelni. Lassan tényleg fáklyás felvonulás lesz ha még egy L4D játékkal akarják "kellemetlenül meglepni" a kedves játékosokat.
Személy szerint annak örülnék a legjobban ha új source engineet mutatnák be a HL3-al és egy új CS-vel -
#9 minimum HALF-LIFe 3 vagy EP3... NEM KELL L4D... -
ADAMEX9 #8 Igazad van! Hol a HL2 EP3? -
Ry0K3N #7 team fortress 3 -
Mcsiv #6 hát, a klasszikus szó úgy tűnik itt mást jelent, de a cikkben emlegetett címek közül mindegyik már újvalve gyártmány és messze vannak a klasszikustól. -
#5 Ha szó szerint vesszük a címet, akkor van még remény, hogy tényleg nem a multi lövöldét folytatják...
-
Zolivok #4 kétlem hogy folytatódnaa l4d3 az elkövetkezendő fél évben v háromnegyed évben v 1 évben -
#3 Ide a rozsdást, hogy a pénzautomatát töltik fel újabb játékkal: L4D3...
-
#2 Á, már kábé le....om - marketing, marketing, konkrétumok nélkül.
Korábban beígérteket be-nem-tartani tudnak.
-
#1 Bla, bla, bla... hol az EP3 dagi Gabe?