Ötvös Tibor

A Remedy megint az Alan Wake 2-ről beszél

Ahhoz képest, hogy a Remedy eddig sehol nem volt hajlandó megerősíteni, hogy készül az eladásokat tekintve csalódást keltő Alan Wake folytatása, tegnap megint a második részről beszéltek.

Mindezt úgy, hogy továbbra sem mondtak semmi biztosat az Alan Wake 2-ről, inkább csak a terveiket osztották meg az OXM magazin olvasóival. "A DLC-k megjelenésével minden részlet a helyére került majd" kezdte Osarki Häkkinen, a Remedy vezetője.



"Az első epizód a The Signal és hamarosan megjelenik a The Writer is és egy dolgot már most megígérhetek: a második epizód végére mindenki tudni fogja, merre akarunk haladni az Alan Wake-kel. Nem hagyunk elvarratlan szálakat. Az első tervek is erről szóltak. Az Alan Wake az első évad lesz, ez adja a sztori magját, a DLC-k irányt mutatnak, hogy merre haladjunk tovább, a második évad pedig egy teljes történet."

"Nem kell játszanunk az első évaddal ahhoz, hogy élvezhessük a másodikat. Teljesen különálló története lesz." Most már csak az a kérdés, hogy előtte még megjelenik az első rész PC-re vagy sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gneoka #1
    Örülnék, ha végül elkészülne a második rész. Nagyon jó hangulatú, jól megrendezett játék volt