Ötvös Tibor

3 millió felett a StarCraft 2 eladásai

A jelek szerint a StarCraft 2: Wings of Liberty minden hibája ellenére (bár elég kevés van) a játékosok kedvence és veszik is rendesen.

A Blizzard a tegnapi sajtótájékoztatóján örömmel tudatta a jelenlévő újságírókkal, hogy a játék egy hónap alatt elérte a 3 milliós eladási számot, mely remek eredménynek számít a játékvilágban. A fejlesztők szerint "ha minden ilyen tempóban halad tovább, akkor az RTS lesz 2010 legtöbb példányszámban eladott játéka."



Ugyanakkor azt is bejelentették, hogy mivel a Wings of Liberty készen van, így mostantól minden erejükkel a Heart of the Swarmra koncentrálnak, mely végül is a második rész első epizódjának történetét meséli tovább. A végére egy elég meglepő bejelentést tettek: csak és kizárólag abban az esetben adja el a Blizzard a StarCraft jogait Hollywoodban, ha abból James Cameron készít filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bith #18
    Ehh, hát elég baj az :/.
  • Stranger666 #17
    A nagyobb játékok 60 dollárral indítanak. Ez van. A forint szar.
  • Bith #16
    Na, akkor mostmár igazán lemehetne az ára reálisra (ami kb a mostani fele) és akkor én is megvenném. Amúgy sztem, ha eleve evilági áron indult volna, akkor nem 3, hanem 5 milliót adtak vol a el...
  • Justil #15
    Olyan nincs, hogy konzolon jobb játszani. Olyan van, hogy kontrollerrel/kormánnyal/botkormánnyal jobb játszani, de ilyen perifériákat vehetsz asztali géphez is. Egyébként nyilván olykor megjelenik egy-egy normális játék a konzolokra, de ez csak kivétel, amely a szabályt erősíti.
  • Stranger666 #14
    killzone 2, little big planet a best:D
    AM. nyílván a multit ezért nehezebb feltörni, mert a SC2 az pl multi gém.
  • narumon #13
    Azért nem szabad ennyire általánosítani. Nagyon jó játékok vannak konzolokra is, sőt én jópár multiplatformra is azt mondom, hogy konzolon jobb játszani. Mondanám, hogy konzolra sokkal több eredeti játékom van, de igazából idén a pcre többet vettem (jelent meg néhány jó stratégia)
  • narumon #12
    Szerintem ez konzolvilágban is nagyon jónak számít, nem túl sok konzolos cím can ami egy hónap alatt fogyott ennyit (ps3-on olyanból is kevés van ami összesen fogyott ennyit)
  • Justil #11
    Volt psx-em, ps2-m, xboxom is. Nem hiszem h ne lenne közöm a konzolokhoz.

    Viszont a "konzoljátékok"-hoz tényleg nincs, és nem is szeretném, ha sok közöm lenne hozzá. Annál intelligensebbnek tartom magam, mintsem hogy konzolos "húzonevekkel" basszam el az időmet, mert ezek többnyire gagyi, felületes, 1bites gamereknek készült játékok.

    Egyébként is, a mai világban minél butább, 1xűbb, sallangosabb vmi, annál többet lehet vele keresni. Ebbe a képbe tökéletesen beleillenek a konzolok, és a rájuk kiadott játékok.
    Ha ezt nem vagy képes észrevenni, akkor síkidióta max te lehetsz.
  • Skynet #10
    5 évente 1 cím,korrekt...:D

    Stranger tőlem feltörhetik,attól még konzolon mindig nem 10000/1 lesz az arány a rendesen vásárolóknak szemben a pc-vel.
    Ez a cím megéri nagyon jó tény. De ha warezmultija lenne biza a 2milla sem lenne meg. Ez pedig tény,amit számtalan más játék alátámaszt.

    Justil: Közöd sincs a konzoljátékokhoz a síkidióta beírásodból tökéletesen kijön.
  • koschwarz #9
    mindezt úgy, hogy gondolom nem csak nálunk van az átlaghoz képest extramagas ára.